Chýbajúci úsek cyklochodníka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
milos 25. októbra 2018

Ja vas pekne prosim ci by ste nemohli potiahnut tento novo vybudovany cyklochodnik az po podjazd blizko Kauflandu?

25. október 2018

Odkaz pre starostu

Toto nie je cyklochodník (nie je tak označený). A nepotiahli ho ďalej zrejme preto, že tento chodník sa týka detského ihriska, ktoré tam je postavené - a toto je prístup k nemu.
25. október 2018

milos

Nevadi ci to je alebo nie je cyklochodnik ale uz nieco je vybudovane je mi jedno kym ale treba to dokoncit do konca nech to nejako vyzera k svetu. A samospravu by to vela penazi nestalo to potiahnutie chodnika az ku kauflandu a bolo by to krasne prepojene.
26. október 2018

Jerome

Skutočne to vyzerá ako NEDOROBOK!
26. október 2018

Filip

Ten chodnik vedie iba k detskemu ihrisku, cyklochodnik je na opacnej strane. Ale tiez by bolo podla mna fajn to potiahnut az ku Kauflandu.
31. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Máte pravdu, že vybudovanie chodníka vyzerá ako "nedorobok". V súčasnosti hlavné mesto ani mestská časť nepripravuje výstavbu chodníka v uvedenej lokalite a to najmä z dôvodu, že sa pripravuje výstavba 2.etapy električky a tiež urbanistická štúdia, ktorá by mala dať odpoveď ako dobudovať toto územie. Súčasťou štúdie bude aj návrh verejných priestorov, chodníkov, parkov. Existujúci chodník bol vybudovaný spoločnosťou Petržalka City k detskému ihrisku pri Chorvátskom ramene. Chodník potiahli len po koniec ihriska. Cyklochodník popri Chorvátskom ramene, ktorý má v správe STARZ je na druhej strane Chorvátskeho ramena.


Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania