Nedodržiavanie dopravného značenia

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Martin 07. novembra 2018

Dobrý deň, chcem vyzvať samosprávu aby zabezpečila častejšiu kontrolu dodržiavania zákazu odbočenia na diaľnicu za železničným priecestím smerom z Vajnor a porozmýšľala nad osadením mechanickej prekážky priamo na cestu, lebo zákazová značka a šrafovanie pre niektorých nepredstavujú žiadnu prekážku. Každodenne tam nastávajú kolízne situácie rovnako aj časté nehody pri pumpe a dnešok vrcholil, keď "vodič" začal predbiehať kolónu protismerom už na priecestí a pred odbočkou neváhal vytlačiť autá takmer do járku len aby sa tam stihol natlačiť. Rovnako stojí za úvahu úplne znemožniť značkami otočenie sa na pumpe a pred pumpou, lebo v ranných hodinách to každý chce stihnúť nasilu, za každú cenu a kolízie a nebezpečné situácie sú na dennom poriadku. Ďakujem

07. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Ďakujeme.

S pozdravom



Mária Horváthová
sekretariát starostu
09. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nakoľko táto časť komunikácie, ako aj výjazd na diaľnicu, nie sú v správe mestskej časti Bratislava – Vajnory, opakovane budeme požadovať riešenie častých kolíznych situácií kompetentné orgány a zvýšenú kontrolu polície.

S pozdravom


Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory
12. december 2018

Floralys

Bolo by mozne v tomto useku riesit kruhovy objazd? tak aby sa dokazali napojit na dialnicu aj ludia prichadzajuci z vajnor cez zelenicne priecestie? Zaroven by mohlo toto riesenie rovnomerne rozdelit prichadzajuce auta na dialnicu cez vajnory medzi vjazd na dialnicu pri NAY elektrodome a pri Jurki pumpe.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania