Odstránené zvislé značenie ZŤP


V riešení
meno
Anonym 18. novembra 2018

Na vyhradenom parkovacom stati pre inavalidov opakovane stavaju tie iste luxusne vozidla ktore nie su oznacene ZTP. Mestska policia to bola opakovane riesit a vozidla boli aj uzamknute papucou. S postupom casu sa mestskej policii nepozdavalo zvisle znacenie na stlpe, kde by mala byt podla nich aj smerova sipka, ktora by znazornovala ku ktoremu parkovaciemu boxu je priradena zvisla znacka. Od 13.11.2018 uz dokonca chybaju 2 zvisle dopravne znacky oznacene na fotke č. 1 a 2. Rovno pred vchodom teraz zostalo len jedno parkovacie statie oznacene pre ZTP. Toto parkovacie statie svojou širkou urcite nesplna zakonom stanovene parametre nakolko tam ani bezne osobne auto ma problem zaparkovat. Vzdy tam parkuju tie iste vozidla zn. Mercedes a Range Rover.

19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

prosim upresnite adresu. Podla vypisu z katastra budeme vediet urcite zodpovednost, no kedze fotka znazornuje auta pod budovou, je pravdepodobne ze znacenie parkovacich miest (ich pocet a umiestnenie) bude v kompetencii majitela objektu

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
23. november 2018

Michaela Biharyova

Podľa fotiek mi táto oblasť nepríde ako Ružinov. Skôr si myslím, že ide o Petržalku.
13. december 2018

Anonym

Je to v Petrzalke. Čapajevova 3
13. december 2018

Anonym

Chcel by som sa spytat, ci pocet parkovacich ZTP stati neurcuje kolaudacne rozhodnutie?
18. marec 2019

Tomáš

Je to bezpredmetné, keďže obyvatelia bytového domu majú pozemok parkoviska v dlhodobom nájme od MČ a preto oni sami rozhodujú ako budú na danom parkovisku stáť.
10. október 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bol zaslaný príslušnej Exp. MSP BA V na preverenie. V prípade potvrdenia tohto podnetu aako aj príslušnosti MsP príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Čapajevovej ulici v Bratislave.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania