Zrkadlo - výjazd Tomanova/Čierny chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Martin Bak 15. novembra 2018

Dobrý deň
V pondelok som bol svedkom dopravnej nehody keď auto odbočujúce z Tomanovej ul. (krátka jednosmerka od ul. Pri Mlyne) doľava nedalo prednosť zľava idúcemu auto po hlavnej (Čierny chodník). Ako vidno na fotografii ak auto zastane na úrovni chodníka, kvôli stromom má vodič zhoršený výhľad. Pomohlo by na stĺpe verejného osvetlenia priamo oproti na druhej strane cesty umiestniť dopravné zrkadlo, ktoré autám z Tomanovej umožní lepší výhľad na autá prichádzajúce zľava po ul. Čierny chodník.
S pozdravom

16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Bak,

podľa vyjadrenia pána starostu a stavebného oddelenia, bude tento Váš návrh riešený v najbližšej stavebnej komisii.

S pozdravom

Mária Horváthová
sekretariát starostu
Mestská časť Bratislava – Vajnory
24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Martin Bak,
podnet bol prerokovaný na komisii výstavby, územného plánovania, životného prostredia a dopravy (16.01.2019). Vzhľadom ku križovatke tvaru „T“ a súčasného dopravné značenie „Stop daj prednosť v jazde“ stavebná komisia neodporúča osadiť zrkadlo, nakoľko rozhľadové pomery v území sú dostatočné. Ďalej stavebná komisia odporúča orez stromov kvôli viditeľnosti dopravných značiek.
Požiadame správcu komunikácie na ul. Čierny chodník (Magistrát) o zabezpečenie orezanie a zabezpečenie lepšej viditeľnosti pri výjazde z Tomanovej ul.






Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania