Fušerácka oprava Čierny chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Martin Bak 25. apríla 2016

Dobrý deň
"Oprava" chodníka na ul. Čierny chodník (ľavá strana od Roľníckej po ul. Šuty) je jedna fušerina.
Krivo položené obrubníky okolo stromových miest, krivo položené obrubníkové diely nerešpektujúce uličnú čiaru, nedoliehajúce miesta okolo obrubníkov vyplnené prípravnou zmesou pod asfalt alebo zaplnené tým čo bolo po ruke, ktoré neprežijú najbližšiu zimu, a množstvo iných aj pre laika viditeľnej odfláknutej práce.
Kompetentným odporúčam reklamovať čím skôr a dohliadnuť aby zvyšok prác bol spravený tak ako má!
S pozdravom

11. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na chodníku pozdĺž miestnej komunikácie Čierny chodník bola realizovaná len oprava v rámci bežnej údržby, ktorá vychádzala zo stávajúcich výškových a šírkových pomerov ( výmena asfaltového krytu s vyrovnaním podkladu a zapustenie obrúb okolo stromov, čo roky vadili chodcom pri chôdzi), nerealizovala sa komplexná rekonštrukcia chodníka a ani sa nevymieňali cestné obrubníky.
Pekný deň.


Ing. Janka Meštaníková
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
12. máj 2016

Martin Bak

Dobrý deň pani Meštaníková
To myslíte vážne s takouto odpoveďou? Hovorím o tom, že čo sa spravilo sa malo urobiť poriadne. Práve vzhľadom na nedostatok finančných prostriedkov pre realizáciu opráv chodníkov, má každý cent byť vynaložený účelne a efektívne, to znamená použitý na kvalitne odvedenú prácu, nie takúto fušerinu! Choďte sa tam pozrieť a uvidíte to voľným okom.
S pozdravom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania