2 vraky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Thomas T 05. novembra 2013

Už dávnejšie som podal tel. podnet na miestny úrad ale žiaľ vec ostala nariešená. Vozidla sú na parkovisku pred domom Landauova 32 približne 2 roky a zaberajú miesto a špatia okolie. Nemajú platnú STK a ani uzatvorené PZP a tak na verejnej komunikácii, parkovisku by sa nemali nachádzať. Sú obrastené vegetáciou, majú spľasnuté pneumatiky a asi páni cestári pri letnom plátaní dier parkoviska ich použili na odloženie si starých časti asfaltu.

08. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Na základe Vášho podnetu bola vykonaná miestna obhliadka za účelom preverenia skutkového stavu. Bolo zistené, že na parkovisku medzi ulicami Landauova 32 a Bazovského sa nachádzajú dlhodobo odstavené motorové vozidlá červená Lada EVČ-BA272DA a červený Ford Fiesta s EVČ-BL188BF. Vozidlá nemajú platné STK a EK. Lustráciou bol zistený majiteľ týchto motorových vozidiel, ktorému bola zaslaná výzva, aby si obnovil platnosť STK a EK v lehote do 15 dní od obdržania listu. Mestská časť Bratislava - Dúbravka v roku 2012 odstupovala podnet na riešenie vozidla Lada EVČ-BA272DA, do dnešného dňa prebieha konanie o vyradení vozidla. Po nedodržaní odoslanej výzvy majiteľovi, Mestská časť Bratislava-Dúbravka odošle urgenciu na riešenie podnetu na vyradenie automobilu Lada a požiada o riešenie vyradenia automobilu Ford Fiesta.





Mgr. Katarína Skačanová
Miestny úrad Bratislava-Dúbravka
Oddelenie Životného prostredia
13. november 2013

Anonym

skpda lady a forda dajte do srotu fordy su nezpolahlive kraksne myslim satre
03. december 2013

joan

Tieto auta som od tochto pana odkupil za provizornu cenu...auta som vten den odviezol nakolko mam odtahovku.
10. december 2013

filip

tu ladu bi som kupil
29. december 2013

barbora

majitel tychto dvoch vrakou sa nasiel a auta sme odkupili... ak bi mal este niekto zaujem budeme rady ak nas budete kontaktovat

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania