Ovsištské námestie-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Regina 10. apríla 2019

Osvetlenie okolo celeho obchodu,zastavky( vecne je tam tma).Zastavky su spinave,kose plne.Sustavne tam prechadzaju velke auta ktore nicia strop medzi zastavkami.Zo stropu non-stop tecie prudom voda ci uz v zime,alebo v lete.Nikto nic nerobi.Zastavky su tmave a pochmurne a hlavne spinave.Na zastavke je pohodena mala paleta nieco pod nou je-diera?!?-slepec sa tam moze zabit.Robte uz nieco!!!!Taka to bola volakedy pekna zastavka a teraz-ozran,mladez,ktora sa nevie spravat,clovek sa tam boji.

15. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Uvedený nevyhovujúci stav v okolí polyfunkčného objektu na Ovsišťskom námestí č. 1 bol predmetom kontrolnej činnosti zameranej na čistotu a poriadok. Pretože predmetná nehnuteľnosť je v súkromnom vlastníctve, vlastníka objektu vyzveme na plnenie povinností vyplývajúcich zo Všeobecne záväzného nariadenia č. 2/2014 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti Bratislava-Petržalka. Údržba nástupíšť mestskej hromadnej dopravy je výhradne v kompetencii Dopravného podniku Bratislava. Oddelenie životného prostredia nevie posúdiť technický stav budovy, ani zabezpečiť opravu pokazeného osvetlenia v podjazde objektu.


MÚ BA - Petržalka
01. január 2020

Regina

Písala som Vám už 10.04.2019.Okrem kanála,ktorý sa zakryl o 3 mesiace neskôr sa vôbec nič nezmenilo.Okolo celého obchodu svietia 2 lampy aj to len na zástavkách-jedna na jednej strane druhá na druhej.Človek sa bojí ísť domov,nevie čo ho za každým stĺpom čaká.Po stropch sú 10tky lámp,avšak ani jedna nie je funkčná,alebo nechce byť funkčná.Mali ste na to 9 mesiacov,žiaľ nič sa neudialo.Zrejme to nie je vo vašich silách,tak tlačte na kompetentných.
p.s.Pán starosta,apropo boli ste niekedy večer na námestí v Ovsišti???
20. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré preverí stav verejného osvetlenia v danej lokalite.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oddelenie správy komunikácií požiadalo prevádzkovateľa verejného osvetlenia o kontrolu a opravu nefunkčného verejného osvetlenia v správe a majetku hl. mesta SR Bratislavy v čo najkratšom čase. Zároveň si Vás však dovoľujeme upozorniť, že stropné svietidlá nad zastávkami nie sú v správe a takisto nie sú ani súčasťou majetku hl. mesta SR Bratislavy. Sú to totiž svietidlá obchodného domu, ktoré z tohto dôvodu nemáme kompetenciu opraviť.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
01. november 2023

Palo Palfy

Podnet je uz davnejsie vyrieseny. Svetla obnovene aj priestory su cistejsie.
01. november 2023

Palo Palfy

Podnet je uz davnejsie vyrieseny. Svetla obnovene aj priestory su cistejsie.
01. november 2023

Palo Palfy

Zabudol som dodat, ze podnet je zle lokalizovy, tyka sa obchodneho domu Ovsiste. Tam kde su zastavky MHD Ovsistske namestie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania