Zlaté piesky-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Uzavretý
meno
Michal 17. mája 2019

Dobry den,
chcel by som sa opytat starostu Ruzinova, ci zabezpecil aby sa neporusoval nocny klud pri akcii na Zlatych pieskoch "Uprising" ked tuto akciu opat v meste povolil. Kazdy rok co si pamatam, tak sa prakticky pocas vikendu neda spat, do 5 rana zneju basy a rachot pocas tejto akcie.
Preco sa akcia nekona na odlahlom mieste, kde sa mozu ludia vyblaznit a my ostatni pokojne vyspat?
Dakujem

19. máj 2019

Common Ennemy

A už je to tu zase... :D Zase si raz napíšeme, že odľahlé miesto neexitujhe, lebo v okruhu 15km je vždy nejaká dedina, že sa nedá jeden víkend spať a že v ostatných mestách to tolerujú iba Blaváci s tým majú problém, takisto ako s fanzónou, ako s hlukom od električiekna Žilinskej atď.. :D
20. máj 2019

Michal K.

starosta to nepovoluje ani nezakazuje. ak niekto rusi nocny klud, volajte mestsku a statnu policiu. nedajte sa odbit tym, ze je to povolene. nie je to pravda.
20. máj 2019

Michal

S policiou mam svoje skusenosti, aj s ich reakciu na rusenie nocneho kludu. Preto som tuto temu vytiahol s dostatocnym predstihom.
Urcite pan starosta a aj vsetci poslanci v Ruzinove sa spolu radia, aku krasnu odpoved mi poslat, preto este neodpovedali ani jeden. Som zvedavy ci si svoje vyplaty zasluzia.
07. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

obec (mestská časť) nevydáva povolenie na konanie verejných kultúrnych podujatí v zmysle, zákona NR SR č. 96/1991 o verejných kultúrnych podujatiach (ďalej len zákon NR SR č. 96/1991) iba prijíma oznámenia o verejných kultúrnych a športových podujatiach konaných v lokalite mestskej časti Ružinov). Areál Zlatých pieskov je zariadením STARZu, ktoré je zriadené Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy a ten predmetný areál prenajíma usporiadateľom týchto podujatí.

V prípade tohto festivalu sa konalo stretnutie mestskej časti, STARZ, magistrátu hlavného mesta a usporiadateľov.
Mestská časť zaujala negatívne stanovisko v tejto veci, avšak nie je v kompetencii mestskej časti dávať takého povolenia.


Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
11. jún 2019

Michal

Dobry den komunikacne oddelenie Ruzinov,

prosim, kedy sa konalo toto stretnutie a co sa dohodlo?

Dakujem
28. máj 2020

Martin Uváček

Momentálne je už podnet neaktuálny, v súčasnej situácii sa žiaden ďalší festival určite konať nebude.
28. máj 2020

Michal K.

ale mozno buduci rok ano

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania