Krčméryho-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Vladimír 21. júla 2019

Kým všetci ostatní na ulici nechávajú aspoň "etických" 70 cm na šírku invalidného vozíka, kufra na kolieskach a štandardného detského kočíka, toto vozidlo opakovane parkuje tak, ako keby jeho majiteľovi patril celý chodník.

Je naozaj paradoxné, že autá zaberajú chodníky, aby potom chodci zaberali (pri obchádzaní) cesty. Nebolo by to pohodlnejšie, keby každý bol na svojom?

Ďakujem vopred za vyriešenie.

21. júl 2019

somár rámos

On môže .Stačí pozrieť EČV
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na riešenie dopravnej situácie na Krčméryho ulici v Bratislave, za účelom zamedzenia páchania priestupkov týkajúcich sa protiprávneho státia vozidiel a ohrozovania ostatných účastníkov cestnej premávky.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.

Bc. Marcela Sabinová
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol hliadkou na mieste dňa 31.7.2019 v čase o 14.20h preverený, vozidlo sa na mieste nenachádzalo.
Z uvedeného dôvodu nebolo možné situáciu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania