Smeti v objekte - odstrániť objekt

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

V tomto nebezpecnom objekte su sustavne smeti, tvori sa skladka. Vyzera to ako kos ale nie je. Uz som to sem daval ale samosprava absolutne nepochopila - nestaci to upratat -objekt treba okamzite odstranit alebo stavebne ci inak zmenit na realny smetny kos.

05. február 2014

Ivan

Prajem pekný deň chcem zareagovať na podnet p. Ignáca.. Dopisovateľ a žiadateľ riešenia "koša" na Chorvátskom ramene - stavba premostenia Chorvátskeho ramena Ševčenkova by sa mal už po poslednom "poučení" obracať na Vodohospodársky podnik - Povodie Dunaja aby si vec riešil vo svojej kompetenci. Nie všetko čo je v Petržalke patrí samospráve. Pán Ignác, tento problém nepatrí samospráve a ani to samospráva nemôže riešiť. Ivan
05. február 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Ivan,
rád by som Vám ponúkol iný pohľad na túto záležitosť.
Máte pravdu, že ak je problém na území MČ, neznamená to automaticky, že ho má MČ aj kompetenciu / povinnosť vecne vyriešiť. V prípadoch, kedy ide o zodpovednosť inej organizácie, by ale bolo z pohľadu občana určite lepšie, keby riešenie MČ aspoň iniciovala, koordinovala a dozorovala, a neočakávala, že to urobí niektorý z občanov - z akého titulu by to robil? kto mu uhradní s tým spojenú stratu času príp. iné náklady?
Ďakujem za zváženie aj takéhoto pohľad a prajem všetko dobré,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
11. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa vyjadrenia Slovenského vodohospodárskeho podniku (SVP) ako správcu Chorvátskeho ramena, ktorý zabezpečuje aj údržbu strojnotechnologického zariadenia hatí na Chorvátskom ramene, nie je možné predmetné zariadenie, ktoré slúži na osadenie merača hladiny, odstrániť. SVP zariadenie zabezpečí voči hromadeniu odpadu, a zároveň opraví poškodené zábradlie.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
09. apríl 2014

johnny

Smetiak je zavareny....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania