Prepojenie chodníkov Znievska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 22. februára 2014

Dobrý deň,

chcel by som Vás poprosiť o vytvorenie nového chodníka - momentálne ľudia chodia po blate. Stačil by aj chodník z kachličiek, akých je v okolí viacero. Dĺžka úseku je možno 10-15 metrov.

Ďakujem

25. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavka na vytvorenie nového chodníka o celkovej dĺžke 10-15 metrov nie je prevádzkovo opodstatnená. Z územnoplánovacieho i dopravného hľadiska nevidíme dôvod na vybudovanie nového chodníka v mieste dnes vyšliapanej trávnatej plochy, ktorá vedie chodcov do komunikácie v strede oblúka a do vyznačených parkovacích miest, nakoľko v bezprostrednej blízkosti sú pešie trasy vyriešené, aj prechody cez cestu sú vedené logicky k vchodom bytových domov.
Pre úplné vyriešenie predmetnej situácie by pomohlo prebudovanie existujúceho provizórneho chodníka pred bytovým domom Znievska 24 v smere k bytovému domu Znievskej 30 na plnohodnotný chodník. Ide však o pozemok hlavného mesta, takže buď požiadame mesto, aby chodník prebudovalo, alebo požiadame o zverenie pozemku, alebo - keďže máme negatívne skúsenosti s komunikáciou s mestom v tomto smere - prebudujeme chodník aj bez vzťahu k pozemku.
Interná informácia:
Výstavba chodníka si žiada od hlavného mesta zverenie pozemku parc. č.: 1968 do správy mestskej časti, za účelom výstavby chodníka.


Mestská časť Bratsilava-Petržalka
26. jún 2014

JA

Dobry den,
tak v tom pripade je potrebne dosiat travnik(miesto vyznacit, resp zabranit aby tade ludia chodili a travnik po vysadbe pravidelne zavlazovat).
Dakujem
29. máj 2018

Katarina Bednarova

Trosku mi nie je jasne,kde su tu vyznacene parkovacie miesta.Presne tuto cast mam pod oknami,miesta tam nie su a ked som ziadala ich vyznacenie,bolo mi odpisane,ze tam ani byt nemozu koli nevyhovujucej sirke komunikacie.......
29. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že na podnet odpovedáme až teraz. Z odpovedi MČ vyššie je zrejmé, že sa podnetom budú zaoberať oni.
V prípade, že na to potrebujú zveriť do ich správy pozemok, tak je na to postup, ktorý treba dodržať a ktorý nezahŕňa preposlanie podnetu cez portál Odkaz pre starostu.
Podnet im preto posielame späť.

S pozdravom
Kto? Mestská časť Petržalka

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. júl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Petržalka
01. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za opätovné postúpenie podnetu, kolegovia ho preveria.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? august 2022

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
23. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet sa nachádza v evidencii pracovníčky referátu investičných činností. Počas roka pri lepších poveternostných podmienkach preverí u kolegov z oddelenia správy verejných priestranstiev možnosti osadenia dlažby.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
15. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení konštatujeme, že sa nasledujúce roky chceme z hľadiska rozpočtu zamerať hlavne na opravy, už vybudovaných komunikácii, ktoré sú v havarijnom stave. Následne sa budeme môcť venovať aj na opodstatneným žiadostiam na vybudovanie nových chodníkov, ktoré sa nachádzajú v zozname referátu investičných činností. Z toho dôvodu budovanie predmetného chodníka momentálne nemáme v pláne.
Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2025

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania