Daxnerovo námestie-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Vojtech 02. októbra 2019

Dobry den, dnes jsem se na mestske casti Ruzinov dozvedel, ze pro lokalitu 500bytu se chysta drivejsi spusteni parkovaci politiky. Prosim vas, uvedomil si nekdo ze se problem jen posune a to smerem sem k nam (teda do lokalit za svatoplukovu ulicu). Bydlime na daxnerove namesti a situace je tu uz tak neunosna. Nemuzete preci povolit o rok driv spusteni lokality 500bytu. To nam tady ze zivota udela uplny peklo. Bud to zavedete plosne nebo nam vyznamne zkomplikujete zivot. Zamyslete se nad tim prosim. Mam totiz zkusenost z MS v lednim hokeji, kdy mestska cast uzavrela ulice kolem jegeho a vsichni parkovali tady u nas (daxnerovo namestie a okoli). Primator Valo mi sdelil, ze nic nebrabi tomu, posunout tento pilotni projekt az k nam.

03. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
10. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pilotný projekt, ktorý plánujeme spustiť ešte v tomto roku je pripravený pre lokalitu 500 bytov. Je nám zrejmé, že časť vozidiel nerezidentov sa presunie o ulice ďalej a preto už teraz pracujeme s projektantom aj na regulácii zóny od Svätoplukovej ulice po Košickú ulicu. Spustenie tejto zóny by mohlo byť na jar roku 2020, následne máme v pláne aj reguláciu zóny Starého Ružinova.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
10. október 2019

Vojtech

Dobry den, pouze jste popsali jinymi slovy to co jsem napsal ja. To ze nam to zasadne zkomplikuje Zivot vas evidentne nezajima. Zadne reseni jste nenavrhli. Jedine spravedlive reseni je, spustit parkovaci politiku naraz a ne postupne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania