Bosákova - problémové parkovanie


V riešení
meno
Rhonda 07. októbra 2019

Parkovanie na chodníku pre peších. Auto zaberá celú šírku určenú pre peších. Šírku pre cyklistov na chôdzu nepouživam, bo tam jazdia cyklisti veľmi rýchlo.
Pán niečo priniesol do kaviarne kontajner.
Argument prevádzky, že parkovanie pre zásobovanie majú zabezpečene na parkovisku TPD neobstojí, lebo:
- parkovisko má osadené rampy, neverím žeby to mali dohodnuté.
- zásobovaniu sa cez 4.pruhovu križovatku veľmi nechce X krát prechádzať
- všetci zásobovaci stoja na chodníku (kráčam tadiat viackrát denne).

08. október 2019

Lujza

Je to tak, už sa ľudia ako tak naučili nechodiť a nestáť na danom úseku na časti pre cyklistov a teraz tam stále niečo postáva a keď nie na chodníku, tak na zeleni...
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Bosákovej ulici v Bratislave. Hliadky budú informované o tomto podnete a budú sa ním zaoberať. O výsledku Vás budeme informovať.

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
08. október 2019

Lujza

tak viete, zjavne prevádzka nemá doriešené parkovanie pre zásobovanie, nie je potrebné riešiť problém tam, miesto obvolávania MsP, ktorá aj tak toho veľa nezmôže, odíde a za hodinu tam zase dakto stojí?
07. november 2019

Odpoveď samosprávy

Na mieste boli vykonané ďalšie námatkové kontroly a situácia sa rieši priebežne.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
22. máj 2020

Tomáš

Na tej križovatke by mohli stáť aj traja policajti a celý deň by mali práce nad hlavu. Chodci na cyklochodníku, chodci na cykloprechode, chodci na červenú, vodiči bez blinkrov a s moblimi. Zlatá baňa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania