Jantárová cesta - problémové parkovanie


V riešení

Dobrý deň,
pravidelne na tomto mieste stoja dodávky (áno majú oznacenie - zásobovanie ) a dokladajú tovar do automatov, ktore su pri chodíku. Parkujú na chodníku, čiastočne na ceste hneď pred prechodom a v blízkosti zastávky. Beriem to ako problémovú vec a aj riziko kolízie vodiča s chodcom pretože sa znižuje prehľadnosť. Podotýkam, že ani nie meter od tohto miesta je parkovisko (TPD) kde sa vždy nájde voľne miesto a odtiaľ by sa dali vykonávať zásobovacie aktivity.
Prosím o riešenie.
Ďakujem.

02. november 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
30. november 2022

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu bola vyslaná hliadka MsP OV BA 5 priebežne vykonávať kontrolu dopravnej situácie v súvislosti so státím vozidiel v blízkosti zastávky MHD, na chodníku v Bratislave na Jantárovej ceste pri TPD. Na uvedenom mieste by malo dochádzať k zásobovaniu tovarom vozidlami v blízkosti priechodu pre chodcov.
V dňoch od 08.11.2022 – 10.11.2022 v čase cca od 08:50 – 15:45 h hliadka MsP priebežne preverila státie vozidiel v blízkosti priechodov pre chodcov na zastávke MHD v Bratislave na Jantárovej ceste pri TPD, kde sa v čase preverenia na mieste nenachádzali vozidlá, ktoré by bránili plynulému pohybov chodcov cez prechod pre chodcov, ani nestáli v blízkosti priechodu pre chodcov.
Na základe doručeného podnetu, hliadkam bola preventívne kontrola lokality zaradená do úloh.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania