Poľnohospodárska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Jozef Hanzel 04. novembra 2019

Dobry den,
Na cyklotrase a chodniku pred kostolom kazdu nedelu parkuju farnici pocas bohosluzby. Bolo by fajn to poriesit, kedze je to tam dost divoke... Chapem, ze davanie papuc a pokutovanie by na takom mieste bolo asi silno nepopularne , ale mozno sa bude mozne dohovorit s fararom.
Dakujem,
Jozef Hanzel

22. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sme radi, že vám záleží na našej mestskej časti. O riešení podnetu vás budeme informovať. V tomto prípade zasielame podnet MsP. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
16. január 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II boli o tomto podnete inštruovaní a popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Poľnohospodárskej ulici v Bratislave. MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Preto v prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
16. január 2020

Jozef Hanzel

Dobry den, ten problem sa vyskytuje bud pri bohosluzbach, alebo pri futbale. Predpokladam, ze nie je problem si toto zistit, cize to nevyzaduje, aby tam mestska policia hliadkovala 24/7... dakujem, Jozef Hanzel
19. marec 2023

Pavol

dobrý deň, dá sa s týmto problemom niečo robiť? problém pretrváva, a asi to nikoho okrem cyklistov nehnevá. hliadka už volana bola, a nič sa nezmenilo
30. marec 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu
30. marec 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Vrakuňa
30. marec 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania