Vrak

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Miro 17. marca 2014

Dlhodobo nepojazdný "vrak" vozidla bez STK zaberajúci miesto

20. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa vozidla a následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.



Tatiana Baáriová, kancelária starostu
02. júl 2014

Miro

Dobrý deň,
uplynuli skoro 4 mesiace a vozidlo tam stále stojí - v stave ešte horšom ako bolo a Váš oznam (resp. čo po ňom po pôsobení dažďov a slnka ostalo) drží len silou vôle jedným rožkom stále na skle.
Vy si nevediete žiadnu evidenciu týchto vecí??

Vopred ďakujem
02. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol postúpený na riešenie na Okresný úrad v Bratislave, ktorý vedie správne konanie s majiteľom vozidla. Okresný úrad udelí pokutu majiteľovi, resp. môže vyradiť vozidlo z evidencie. V prípade, že vozidlo bude vyradené, mestská časť zabezpečí odstránenie vozidla.

S pozdravom

Mgr. Tatiana Baáriová
Kancelária starostu
Miestny úrad Bratislava – Ružinov
31. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržali sme stanovisko z Okresného úradu - odbor cestnej dopravy, ktorý majiteľovi autá rozhodnutím nariadil vykonanie technickej kontroly v lehote do 15 dní odo dňa právoplatnosti rozhodnutia.

kancelária starostu
04. september 2014

Miro

Uplynuli ďalšie 2 mesiace a auto je stále tam, "krásne" funguje táto mestská časť. Asi by sa o tom malo napísať niekde...
PS: samozrejme, že sa písalo aj priamo na MČ a p. Baáriovú, ale reakcia žiadna...
18. december 2016

Edita Višvaderova

Auto tam uz nieje vyriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania