Belinského - preplnený kôš na detskom ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ida 29. novembra 2019

Uz viac ako mesiac nevycistene odpadkove kose na detskom ihrisku.

03. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, poslali sme ho na Oddelenie životného prostredia, o doriešení Vás budeme informovať.
11. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Obsluhu koša zabezpečí Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka. V prípade, že takéto nedostatky zaznamenáte opakovane, prosím, nahláste nám to a my obratom zabezpečíme nápravu.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
17. december 2019

Ida

Dobry den,
Ako dlho trva vyriesenie podnetu ohladom preplneneho odpadkoveho kosa? A zaujima ma aj to, ci su odpadkove kose cistene na dakej regulernej baze, pretoze uz je to skoro mesiac co som podala podnet v ktorom uvadzam, ze ten kos je preplneny uz viac ako mesiac. Stav sa nezmenil, dokonca sa este zhorsil. Vypadavajucimi odpadkami je uz znecistene aj okolie. Tiez by som rada podotkla, ze v rovnakom stave je aj kos pred ihriskom.
Prikladam aj fotky.
Dakujem za odpoved.
S pozdravom
Ida B.
31. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava-Petržalka momentálne pracuje na koncepčnom riešení, ktoré v budúcnosti zabezpečí náhradu nevyhovujúcich košov, za iné typy, ktoré budú objemnejšie a lepšie zabezpečené voči vonkajším vplyvom. Momentálne vieme nevyhovujúcu situáciu riešiť len pravidelnou obsluhou odpadových košov. V prípade preplnených smetných nádob kontaktujte oddelenie životného prostredia, MiÚ Bratislava-Petržalka, ktoré operatívne zabezpečí nápravu, tak aby nedošlo k znečisteniu priestorov detského ihriska. Stav odpadových košov bol preverený miestnou ohliadkou, v čase jej konania boli odpadové koše riadne obslúžené.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania