Šaldova-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Uzavretý
meno
Lucia Kuchtová 10. decembra 2019

Chcela by som požiadať, či je možné navrhnúť prekvalifikovanie časti cesty Šaldova (pred bývalou škôlkou) na chodník (ktorý sa od nepamäti používa ako chodník) tak, aby sa dal vyznačiť prechod pre chodcov, alebo umiestniť spomaľovač. Pre existujúcu garáž a dva vjazdy do dvora sa zrejme dá udeliť výnimka.

11. december 2019

Branislav Nopp

Urcite aj toto podporujem. Ja som uz ziadal o to, ale komisia, ktora o tom rozhodovala dosla k zaveru, ze tam je mala intenzita chodcov a tym padom zamietli tuto opodstatnenu poziadavku. Toto trvdenie nebolo nikdy podlozene meraniami kolko chodcov tadial realne prejde, hlavne rano a poobede do a zo skoly, resp. do materskych skolok.

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/37267/priechod-pre-chodcov-na-saldovej
16. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý sme zároveň postúpili na príslušný odborný referát MÚ Bratislava - Vajnory. Po jeho prešetrení Vás budeme čo najskôr informovať.
Vopred ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

S pozdravom a úctou

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy MČ Bratislava – Vajnory požiadal k predmetnej veci o konzultáciu a stanovisko KDI KR PZ. Na základe ich vyjadrenia, nie je možné vybudovať priamo priechod pre chodcov zo spojnice ul. Osloboditeľská a Šaldova, keďže táto asfaltová cesta slúži ako obslužná cesta pre miestnu Základnú školu.

Ďakujeme za Vaše pochopenie

S pozdravom

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
23. január 2020

Branislav Nopp

Koľko chodcov, cyklistov tadiaľto prejde verzus autá? Čo im bráni to prekvalifikovať na zónu, kde autá môžu, ale vyššie menovaný majú prednosť, obytná zóna sa to tuším volá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania