Zúžená cesta na Karloveskej pri zast. Segnerova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
it 16. januára 2020

Dobry den, pri rekonstrukcii elektrickovej trate sa zvolilo riesenie, ze v useku pri napajani sa Segnerovej ulice je v smere z mesta iba jeden priamy pruh. Druhy, lavy, je urceny na odbocenie do protismeru - smer mesto. Uz teraz sa tam tvoria kolony. Karloveska ulica je jedina hlavna dopravna "tepna" pre Karlovu Ves, preto mi je zvlastne toto riesenie. Navrhujem uvedeny usek riesit inak, napr. rozsirenim cesty o jeden pruh v predmetnom cca 50-60-metrovom useku.

17. január 2020

Richard

Cital som, ze cesta tam bude rozsirena, len sa to este nestihlo urobit. Myslim, ze by to mal stavebnik spravit najneskor do maja.
21. január 2020

Igor

Takto ma vypadat ekologicke riesenie a zlepsenie dopravnej situacie... Vzduch nedychatelny v daka vazmu chytremu zuzeniu jazdnych pruhov. Kompetentny chodte sa prejst cez prechod pre chodcov pri Segnerova v case medzi 16:00 a 18:00 hod a zhlboka dychajte odbornici. Dakujeme ze zlepsujete kvalitu byvania v Mč. Karlova Ves.
27. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. február 2020

Martin

presne to iste he aj na druhej strane
14. február 2020

Igor

a bude to este horsie s prichodom tepleho pocasia
29. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme na podnet nereagovali keď bol aktuálny. Dnes je už ulica priechodná v každom smere v dvoch pruhoch s novým povrchom vozovky. Podnet teda považujeme za vyriešený.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania