Zanedbané detské ihrisko v Krasňanoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
ALEXANDRA OARBA 31. marca 2014

Detské ihrisko je zničené, zanedbané. Niesu tam lavičky pre rodičov. Preliezky a kolotoč sú hrdzavé. Nové sú iba húpačky. Chodia tam deti zo školskej družiny, deti s rodičmi.

02. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mestská časť Bratislava-Rača v súčasnosti prevádzkuje 17 detských ihrísk. Našim cieľom je postupne zrekonštruovať všetky detské ihriská tak, aby vyhovovali potrebám obyvateľov a najmä po stránke bezpečnosti ich zosúladiť s platnými európskymi normami. V Krasňanoch už boli rekonštruované DI Kadnárová ul. 66, DI Kadnárová ul.10 a na DI Hagarová ul. boli vymenené závesné hojdačky. Ďalšia etapa rekonštrukcie detského ihriska na Hagarovej ul. je zaradená do harmonogramu plánovaných rekonštrukcií pre rok 2014. Ihrisko bude doplnené o hrací prvok pre deti vo vekovej kategórií 3 – 8 rokov vrátane bezpečnostnej dopadovej plochy, prevažovacie hojdačky a oprava pieskoviska s doplnením obruby na sedenie. Predpokladané náklady na rekonštrukciu sú kalkulované na 12 tis. euro.

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rekonštrukcia ihriska bola dokončená začiatkom tohto roka, drobné terénne úpravy sa ešte robili pred začiatkom vegetácie. V súčasnosti sa na ihrisku vymieňa piesok a osádzajú nové lavičky pri pieskovisku.



Eva Miklánková, hovorkyňa MČ BA - Rača
16. jún 2015

ALEXANDRA OARBA

Dobrý deň, rekonštrukcia ihriska všetkých potešila a som rada že ste na môj podnet reagovali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.