Vrecúška nad košmi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
Zlatka OARBA 31. marca 2014

Ulica Bakošová a Na Barine je veľmi frekventovaná psíčkarska oblasť. Každý psíčkar ocení, keď sa v danej oblasti nachádzajú nad košmi vrecúška pre psov na udržiavanie poriadku a čistých trávnikov. Avšak v tejto oblasti sa už dlhšiu dobu nenachádzajú nijaké vrecúška. Väčšina psíčkarov nemá na výber a musí si tieto vrecúška za každým brať so sebou keď ide so svojím psom na prechádzku, v horšom prípade to ľudia celkom zanedbajú, na čo sa ľudia potom veľmi nepríjemne sťažujú.

01. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

V tomto prípade bude vykonaná kontrola všetkých košov na území MČ Lamač a podnet bude riešený priamo s firmou ASA, ktorá má vyprázdňovanie týchto košov ako aj dopĺňanie vreciek na psie exkrementy na starosti.


Ing. Marek Poláš, Samostatný odborný referent ŽP, MÚ MČ Bratislava - Lamač
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Ako som už spomínal v minulosti. Dopĺňanie vreciek má na starosti firma T.S. A.S.A. Vrecká majú byť pravidelne dopĺňané v pondelok a štvrtok do 12,00. V prípade, že so strany občanov bude zistené, že v týchto dňoch vrecká neboli doplnené môžete ma kontaktovať a daný nedostatok budem riešiť priamo s pracovníkmi danej firmy.

Ing. Marek Poláš, Samostatný odborný referent ŽP, MÚ MČ Bratislava - Lamač

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania