Nadchod v katastrofálnom stave

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 23. apríla 2014

Nadchod je v hroznom stave: samé jamy, hrdzavé zábradlie. Kto má prosím na starosti takéto nadchody. mč? mesto? vlastníci bytov? poprosim dajte ten nadchod do používateľného stavu, je to tam nebezpečné.

Ďakujem

23. apríl 2014

miroslav skoupý

išiel som cez tento prechod teraz v apríly 2014 a mal som strach či nespadnem na cestu. sú opravené schody zo strany od Jazera,ale si myslím,že za tých 34 rokov čo tu bývam, je to nič, kto sa má o tieto veci starať ? peniaze nie sú na nič ani na bezpečie obyvateľstva ?
25. apríl 2014

Peter

súhlasím je to úplne v dezolátnom stave, s kočíkom prípadne s detským bicyklom i peši s dieťaťom prejsť hotová katastrofa
25. apríl 2014

nepšo

tak tento nadchod už má svoje za sebou...Mč Petržalka pravdepodobne čaká na tragédiu , buď sa tu niekto pekne prepadne alebo to celé padne niekomu na hlavu...Prejchádzať po ňom je nebezpečné , chcelo by to generálnu opravu prípadne posúdenie statiky...Odkedy mč začala tento úsek výrazne soliť v zimných mesiacoch mám pocit , že sa agresívna soľ dostala až do základov konštrukcie , na ktorej je naliaty betón...
21. júl 2016

Peter

vyjadri sa k tomu aj magistrat? alebo sa čaka kym to spadne?
14. november 2018

Peter

vyzerá to tak ze veci sa pohli po 4 rokoch
23. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

príslušný vecný útvar hlavného mesta preveril Váš podnet. Nadchod nie je v správe hlavného mesta, na podchode sa aj nachádza banner miestneho úradu Petržalka. Hlavné mesto SR Bratislava, ako každá samospráva na Slovensku, môže vykonávať správu a údržbu len majetku, ktorý vlastní, alebo jej bol zverený do správy. Váš podnet posielame Miestnemu úradu príslušnej mestskej časti na posúdenie/vybavenie.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
12. december 2018

Peter

myslim ze je to vyriesene, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania