Verejné osvetlenie ulíc v Bratislave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Roman 24. apríla 2014

Tento podnet patri magistratu, hoci z neznamych dovodov nie je mozne adresovat podnet priamo jemu. Ziadam tym padom m. c. stare mesto, na uzemi kt. sa urad magistratu nachadza, o postupenie podnetu.

Viaceri obyvatelia Bratislavy sme si vsimli znacne oneskorene zapinanie verejneho osvetlenia ulic v celej Bratislave. Povazovali sme to za oneskorene prestavenie snimaca zo zimneho na letny cas. Ked som sa dnes vratil z prace domov o 20:30 hod. VEREJNE OSVETLENIE NA ULICIACH STALE NESVIETILO!!!! Od 20:00 je na uliciach uplna tma. Ked som sa obratil na prevadzkovatela osvetlenia, firmu Siemens, bolo mi oznamene, ZE NA EXPLICITNU ZIADOST MAGISTRATU POSUNULI ZAPINANIE VEREJNEHO OSVETLENIA ULIC O HODINU NESKOR. Cize do pol 9 vecer JE NA ULICIACH TOTALNA TMA! Zaujimalo by ma, ci v juni zacne verejne osvetlenie svietit az od polnoci. Ziadam o informaciu, na zaklade akeho usudku dospel magistrat k tomuto svojmu debilnemu podnetu na prevadzkovatela verejneho osvetlenia a ci maju obyvatelia Bratislavy chodit vecer hodinu po neosvetlenych uliciach, kde je tma ako v lese. Mam pocit, ze cas toho nechopneho smerackeho primatora sa tymto naplnil. Spravime v jesennych volbach vsetko preto, aby konecne isiel od valu.

24. apríl 2014

Anonymný užívateľ

Za prvé tri mesiace tohoto roka mesto kvôli neskoršiemu zapínaniu a skoršiemu vypínaniu verejného osvetlenia ušetrilo 300 000€ a plánuje pokračovať v šetrení aj naďalej, nakoľko s úsporou z verejného osvetlenia počítalo už v rozpočte na tento rok. Ak by sa však ukázalo, že sa zvýšila kriminalita, prípadne počet dopravných nehôd v tom čase, tak okamžite pristúpia k vráteniu do pôvodného stavu. Tieto vyjadrenia vyzneli na dnešnom zastupiteľstve a uplynulé dni v médiách.
24. apríl 2014

Roman

Co ma je po tom kolko toto skorumpovane mesto usetrilo?! Preco mam kvoli tomu chodit po nociach po tmavych neosvetlenych uliciach? To sme v Afganistane, ci co to ma znamenat??? Snad novy primator Knazko bude mat k pocit, ze obyvatelia Bratislavy su ludia a nie potkany, ktore kludne mozu zit aj v tme a vrati im svetlo do ulic.
25. apríl 2014

Magda

Pán Hudec, takže ak nebude kriminalita a ani dopravné nehody, tak možno Magistát vypne osvetlenie ulíc úplne? To sme v dobe Keltov? Mne je ten Ftáčnik tak príšerne odporný, že som aj rada, že sa takto sám dorazil a verím, že bude nasledovať líniu svojho na hlavu porazeného protektora, ktorý utrpel to beštiálne fiasko v prezidentských voľbách. Som presvedčená, že aj tento zúfalec skončí rovnako. Ja pána Kňažka budem voliť určite.
25. apríl 2014

Misko

Magduska tebe bude odporny aj Knazko, Fico, Kuzelnik, Kazisvet, Dobrodinec, Novak, Dolny, proste kazdy. Len daktory PRISERNE ODPORNY a iny len ODPORNY.
O chilu iniciativa FFF (Fuj Fuj Ftacnik!!!)

pekny den magdusenka
25. apríl 2014

Peter

presne tiez som telefonoval do Siemensu, tiez ma to stve aj rano, vypinaju svetla skor, tma ako v rohu a lampy vypnute- Ze podaju podnet mi povedala pani na linke. A dalej nic.... nepomohlo to
25. apríl 2014

Rolf

Ta tma na uliciach v Bratislave nasiera aj mna. A to vrchovatou mierou. Mam 42 rokov, ale s niecim podobnym som sa v tomto meste este nestretol. Toto nerobili ani komunisti za totality! Jedine mesto, ktore som zazil v noci v tme bola len Havana. Tento Smerom podporovany mamlas sa nou zrejme inspiroval. Samozrejme ze aj ja volim v nadchadzajucich volbach Milana Knazka za noveho primatora. Tento zufaly neschopak je iba na smiech. Ci skor do placu. Za cele funkcne obdobie neurobil pre mesto nic, iba poberal vedlajsi prijem a tvrdil, ze "nevedel", ze ho poberat nema. Zrejme je mentalne zaostaly.
25. apríl 2014

Misko

Rolfik tak si daj do papule ziarovku jak stryko Fester a dodaj nasim uliciam trocha tej ziari
25. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, vážení prispievatelia,
uznávam, že je ťažké pri takýchto témach nebyť emotívny a nepoužiť expresívnejšie výrazy, napriek tomu Vás žiadam o vyjadrovanie názorov v medziach primeranej slušnosti, ďakujem.

Prajem príjemný deň a víkend,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
25. apríl 2014

Jena

Mirko, Ty si nejaky velky aktivista. Raca, Prochazka, teraz admin pre Stare Mesto a Bratislavu-zapad. Hotovy Bratislavcan telom a dusou. :-)
25. apríl 2014

Roman

Misko, ty si taky imbecil, ze to az dverami plieska. Pokial nemas nic k veci, tak sa tu prestan navazat do diskuterov a zalez naspat do toho kanala z ktoreho si vyliezol.
25. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Jena,
je to len o pocite, že má zmysel pokúsiť sa o zmenu :).
M.
25. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Roman,
žiadam neuchyľovať sa k urážkam iných prispievateľov, ďakujem.

Prajem príjemný všetko dobré,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
25. apríl 2014

Roman

Miro, sorry, ale ty si snad UNDER INFLUENCE. Tak hadam jediny, kto tu uraza, nediskutuje k teme a navaza sa do vsetkych diskutujucich je ten MISKO. A ty tu ides obvinovat mna, ktory ho na to upozornuje? TY SNAD ZARTUJES!!!
25. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Roman,
nežartujem ani ťa neobviňujem, len žiadam neurážať prispievateľov. Upozorňovať na urážky urážkami nie je najšťastnejšie riešenie.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
26. apríl 2014

Martin

Pri komunálnyh voľbách si treba na poslancov konečne riadne posvietiť.
26. apríl 2014

N.C.

Mestu navrhujem "Ceausescovu metódu úspor" - vypnúť osvetlenie úplne. Nech si však poslaci prečítajú, ako to nakoniec skončilo!
26. apríl 2014

Misko

Roman a co tak si zaobstarat banicku helmu so svetlom alebo bicykel s dynamom? ale vlastne bicykel radsej nie, to by bolo frflania o (bez)barierovych chodnikoch a neohladuplnych vodicoch na nasich hrbolatych cestach deravych

a toho imbecila si si mohol odpustit ty hnoj
26. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Miško a Roman,
riešte prosím názorový spor výmenou argumentov a nie urážok, za ktoré sa budete po opadnutí emócií hanbiť sami pred sebou, ďakujem.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
26. apríl 2014

Roman

Miro, este raz. Zrejme si nepochopil pointu. Ten vadny element, ktory sa tu do vsetkych navaza a utoci je LEN ten uchyl Misko. Takze mna laskavo v danom kontexte neoslovuj. Mentalny chudak, ktory nie je schopny poslat ziadny podnet, len sa zapojit do diskusie o nom tak, ze bude vsetkych diskutujucich urazat. A divim sa jednej veci, ze tie jeho tupe, zhovadile a malomyselne mentalne zvratky nezmazes. Ved je to psychicky naruseny jedinec.
26. apríl 2014

Roman

Misko: a k tebe len jedno - ty si mal radsej svojmu retardovanemu fotrovi uschnut na trenkach.
26. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Roman,
nie je mojou úlohou rozhodovať, kto nie/je narušený jedinec, ani mazať príspevky - nimi si robíte renomé predovšetkým vy prispievatelia. Doterajšia „polemika“ medzi tebou a Miškom je myslím si dosť jasným dôkazom, že výmena urážok nikam nevedie, a ocenil by som, keby ste si tu obaja prestali vybavovať účty ako škôlkari na pieskovisku. Ak napriek tomu chcete pokračovať v započatom duchu a naozaj ste presvedčení, že váš spôsob komunikácie je v poriadku, podpisujte sa prosím pod svoje príspevky plnými menami.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
26. apríl 2014

Roman

Tana a ty nespi a laskavo odstup podnet tomu Ftakovi na Magistrat. Ten by sa mal este naposledy dobre porozliadnut na okolite ulice z okna svojho primatorskeho offisu, pretoze od decembra sa cez neho bude pozerat uz iny primator. Vypnut osvetlenie v meste a nechat pol miliona ludi chodit ponociach po tme, lebo mestska kasa skoncila na ucte niektoreho zo smerackych sponzorov, je pomaly skutkova podstata trestneho cinu vseobecneho ohrozenia. Zvazujem podnet na prokuratora.
26. apríl 2014

Roman

Miro - ja seriem na toho primitiva. Ako vidis, moj zamer je niekde uplne inde a primarne riesim ten.
27. apríl 2014

Zdeno

Ten bolsevicky bastard hra biliard s vlastnymi obcanmi! Tak bratislavsky hrad svieti na plne pecky, ze ho vidiet az z Budapesti, ale ulice su tm,ave ako v stredoveku. Rovnako je neosvetleny aj obchvat Bratislavy smerom na Trnavu. Tam je taka tma, ze mate pocit, ze ste na poli a nie v hlavnom meste krajiny. To co ten kkt vyvadza???? Ja nanho idem podat trestne oznamenie tiez. A navyse pozeram, ze uz niekto k tejto teme prispevok pisal. https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8926/setrenie-ba-na-verejnom-osvetleni
27. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Roman a Zdeno,
OPS má záujem byť kritickým a zároveň slušným miestom pre komunikáciu obyvateľov so samosprávou. Vulgárnosť do takejto komunikácie nepatrí. Ak na svojom vulgárnom slovníku trváte, prejavte prosím odvahu sa zaň poctivo verejne postaviť a svoje príspevky podpisujte plným menom.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
27. apríl 2014

Misko

Roman ale to si treba nastavit hodinky ako Will Smith vo filme Ja, Legenda a pri zapade slnka vas alarm upozorni na bliziace sa nebezpecenstvo. Len si davajte pozor na pasce. Inac v tej tme nevidim ziadny problem, prave naopak.

Aspon sa nemusite pozerat na ten svoj ohyzdny ksycht v odraze stojatej vody na chodniku
27. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Misko,
akokoľvek sa mi bridí predstava vymazávania príspevkov, upozorňujem, že keď neupustíte od zádrapčivých a urážlivých komentárov, ktoré sa netýkajú podstaty podnetu, budem nútený ich mazať. Ušetrite ma toho, prosím, ďakujem.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
27. apríl 2014

Jena

Miro, obdivujem Tvoju bozsku trpezlivost... O com je vlastne tento portal? Uz aj nieco vyriesil? Alebo si tu chodia ludia len ulavovat? Venuje sa vobec niekto tymto odkazom? Zjedna sa aj nejaka naprava? Nejaky cas to sledujem (Ruzinov) a mam pocit, ze najcastejsa odpoved od ansamblu starostu je: neda sa, nie je to v nasej kompetencii a pod. Nechapem zmysel. Na komunalne volby sa tesim. Urcite sa velmi rada zapojim do antikampane starostu a primatora, ktori sa budu opatovne pokusat o funkciu, pricom ich sluby ostali nenaplnenymi slubmi aj po 4 rokoch ich posobenia vo funkcii. Vzdy ma zmysel pokusit sa o zmenu, ale k lepsiemu...
27. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Jena,
OPS je o sprostredkovaní komunikácie medzi občanom a samosprávou a o tom, že táto komunikácia prebieha verejne a priehľadne - nič sa tu nezametá pod koberec a ne/riešenie podnetov si môže ktokoľvek kedykoľvek preveriť a urobiť si na základe neho obraz o kvalite práce samosprávy. funguje to tak, že občan dá podnet a OPS zaistí jeho odoslanie samospráve, tej zase dáva priestor na verejnú odpoveď. vyriešilo sa takto už množstvo podnetov, aj keď mnohé sa vlečú alebo aj nevyriešia - aj takéto ale prispievajú k zvyšovaniu tlaku na samosprávu, lebo OPS ich samospráve pravidelne pripomína. odpoveď samosprávy „nie je to v našej kompetencii“ je vcelku legitímna - v hl. meste je to tak, že určité kompetencie nepatria mestskej časti, ale magistrátu. ak by si sa chcela dozvedieť viac, napíš pls na e-mail.
prajem všetko dobré :)
Miro
p. s.
s Tvojím prístupom k zmene sa stotožňujem :)
28. apríl 2014

Jena

Ozvem sa Ti. Aj ja Ti prajem vsetko dobre. Jena.
28. apríl 2014

Misko

romanko ty by si si zasluzil takeho LUŠTEKA PO TEMENE AZ BY TO CHRUPLO !!!!!!!!!!

hough
zdravas Maria a ostatni nanebovzati
28. apríl 2014

Roman

Miro - uz toho imbecila konecne zmazes ci DOKEDY TU TOHO UCHYLNEHO PSYCHOPATA S AGRESIVNYMI SKLONMI NECHAS SIALENE VYVADZAT? Nevidis, ze ten uchyl s radostou vyvolava konflikty so vsetkymi aj ked na ne nikto nereaguje? Na tvojom mieste mu bloknem aj pristup z jeho IP adresy. Ved je to pacient zrely na internaciu na psychiatrii.
28. apríl 2014

Roman

P.S. Podotykam, ze diskuteri z toho podnetu sa boli nuteni (vratane mna samotneho) presunut na iny podnet, pretoze pre pokracujuce sialenstvo toho imbecila Miska sa diskusia k tomuto podnetu stala NEMOZNA.
28. apríl 2014

Martin

Miško, PLS, choď na topky, tam je tvoj level.
28. apríl 2014

Roman

Martin, jeho level je ZOO. Je to nejaky dementny fetak, ktory ma IQ hrdzavych hrabli. Miro - este raz - blokni jeho IP adresu, pretoze vsetci diskuteri mozeme dovodne ocakavat, ze tento d.ebil sa coskoro objavi v inej diskusii a bude rovnako psychopaticky vyvadzat.
28. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Vážení prispievatelia,
príspevky v tejto diskusii, ktoré obsahujú osobné útoky a/alebo sa netýkajú podnetu, budú po zavedení novej verzie OPS skryté. Do tej doby bude poľutovaniahodná výmena urážok pod týmto podnetom vzorovou ukážkou AKO SA NEMÁ DISKUTOVAŤ.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
28. apríl 2014

Adam Sirácky

Pán Ščibrany aj ja sa prikláňam k názoru diskutérov k tomuto aktuálnemu problému ktorému čelíme všetcí t.j. tma v uliciach mesta do neskorých večerných hodín, a aj že diskusia k tomuto podnetu bola znemožnená diskutérom s nickom Misko. Tiež som názoru, že sa jedná o psychický chorého človeka. Kedže je k téme niekoľko ďalších príspevkov, doporučujem nám ostatným pokračovať v našej diskusii pri nich bez toho Miska. Práve z tohoto dôvodu na ne neuvádzam link, pretože by sa ten zvrátený človek mohol objaviť aj tam.
28. apríl 2014

Jarka

Miško Miško keby tak tie tvoje príspevky čítala tvoja mama. Nehanbíš sa?

Ja som včera večer prišla domov s deťmi z víkendu a na ulici ešte o 20:40 nesvietilo osvetlenie. Pričom už bola úplna tma. To o čom má byť tento pokus Magistrátu? Rozhadzal státisíce na odpratávanie snehu v mesiacovh, kedy vôbec nesnežilo, kúpil vozidlá MHD v predražených tendroch a teraz ide ratovať prázdnu kasu tým, že občanom vypne svetlo na uliciach? Pán Vtáčnik, vy máte Boha pri sebe? Verím spolu s ostatnými občanmi, že už tam dlho nebudete. Aj ja k tomu svojim hlasom vo voľbách primátora prispejem.
28. apríl 2014

Misko

prepac Miro a Richard Hudec..
ostatni su mi ukradnuti, kedze pri ich povahe budu aj tak VSETCI NONSTOP VSADE SO VSETKYM nespokojni..
nejde o pokakane nocne osvetlenie, ale celkovo o pristup

http://roznava.korzar.sme.sk/c/6369632/roznavcan-dalej-opravuje-chodniky-a-cesty-za-vlastne.html

nemusi to byt rovno takto, ale PREBOHA VSAK VY SA LUDIA PREFLFLETE AZ DO TOHO HROBU !!!!
28. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Misko,
súhlasím, ide o prístup a zároveň dodávam, že možných prístupov je viac a že je dobré oceniť či aspoň tolerovať každý, ktorý smeruje k náprave neuspokojivého stavu. Je upozornenie na nedostatky naozaj len frfľaním? Nemyslím si. Podnety a pripomienky na tomto portáli sú prejavom záujmu prispievateľov o veci verejné a beriem ich ako dôležitú súčasť spolupráce obyvatelia - samospráva. Ich cieľom je len výnimočne niečo iné než snaha vyriešiť problém, upozorniť na nekvalitnú službu alebo zaistiť účelné vynakladanie verejných (tzn. našich) peňazí. Podanie podnetu vyžaduje záujem a čas a jedno i druhé si vážim. Prístup Milana Capáka z Rožňavy je iste obdivuhodný, no zďaleka nie všetky problémy sa dajú riešiť takým spôsobom, t. j. vykonaním práce za niekoho iného vlastnými silami a na vlastné náklady.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
28. apríl 2014

Misko

kus pravdy na tom bude..ale snad aj na tom mojom

zdravim Miro
uz sem nenapisem slubujem
:-)
28. apríl 2014

Roman

Misko, ty si konecne vytriezvel a vypadol??? Tak to ideme s ostatnymi diskutemi asi rovno buchnut sampanske! A Miro ty tu prestan rozdavat tie svoje racianske rozumy plnymi vedrami, pretoze ich aj tak nikto necita a su uplne mimo misu.
28. apríl 2014

Roman

P.S. Pre ujasnenie - moj predosly comment sa netyka Mirovho posledneho vstupu, ale jeho nepochopitelneho odmietania mazat dementne prispevky uchylnych prispievatelov a divne si to sam zdovodnovat. Pozri ako kvoli tomu primitivovi vyzera cela diskusia. A kolko potencialnych diskuterov sa do diskusie radsej ani nezapojilo a odislo diskutovat inde. Jeden mentalne postihnuty provokater zruinoval celu diskusiu k spolocensky zavaznemu problemu, ktory nas vserkych trapi. Som presvedceny, ze aj teba sameho.
28. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Hádanka (nielen) pre Romana:
Kto tu napísal nasledovné slová?

„ty si taky imbecil, ze to az dverami plieska ... zalez naspat do toho kanala. z ktoreho si vyliezol ... ty si snad under influence ... ten uchyl ... mentalny chudak ... tupe, zhovadile a malomyselne mentalne zvratky ... psychicky naruseny jedinec ... ty si mal radsej svojmu retardovanemu fotrovi uschnut na trenkach ... seriem na toho primitiva ... uz toho imbecila konecne zmazes? dokedy tu toho uchylneho psychopata s agresivnymi sklonmi nechas sialene vyvadzat? ... ten uchyl s radostou vyvolava konflikty ... je to pacient zrely na internaciu na psychiatrii ... pokracujuce sialenstvo toho imbecila ... jeho level je ZOO ... je to dementny fetak, ktory ma IQ hrdzavych hrabli ... tento d.ebil bude rovnako psychopaticky vyvadzat ... ty si konecne vytriezvel a vypadol???“

Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
28. apríl 2014

Roman

Miro, ty si snad naozaj UNDER INFLUENCE. Pri tvojom veku sa uz ani nedivim. Senilita je svin.a. Misko je takmer verejne oznaceny diskutermi za KKTA ROKA a ty to cele hadzes na mna. Zrejme si nejaky byvaly aktivny clen KSC so znacne pokrivenou optikou vnimania okoliteho sveta. Dakujem Bohu, ze ta nestretavam pri podavani svojich prispevkov v mojej primarnej casti BA, pretoze by som vdaka tebe a tvojim d.ebilnym racianskym hovadinam bol zrejme nuteny zrusit svoje konto a na cely tento portal sa uplne vysrat. Tento prispevok pre istoru kopirujem, aby si ho nahodou predsa len nezmazal, dedku...
28. apríl 2014

Roman

Ja totiz vidim ine prispevky:

Misko: Magduska tebe bude odporny aj Knazko, Fico, Kuzelnik, Kazisvet, Dobrodinec, Novak, Dolny, proste kazdy. Len daktory PRISERNE ODPORNY a iny len ODPORNY
O chilu iniciativa FFF (Fuj Fuj Ftacnik!!!)

Misko: romanko ty by si si zasluzil takeho LUŠTEKA PO TEMENE AZ BY TO CHRUPLO !!!!!!!!!!

hough
zdravas Maria a ostatni nanebovzati


Misko: Roman a co tak si zaobstarat banicku helmu so svetlom alebo bicykel s dynamom? ale vlastne bicykel radsej nie, to by bolo frflania o (bez)barierovych chodnikoch a neohladuplnych vodicoch na nasich hrbolatych cestach deravych

MIRO, ASI SI SI NEZOBRAL TIE SPRAVNE OKULIARE TY SENIOR Z RACE. A NEZABUDNI SI AJ NABUDUCE NA VEREJNOM PORTALI DOHADOVAT SUKROMNE RANDE S UZIVATELKOU.

A pal uz niekam do ... race.
a toho imbecila si si mohol odpustit ty hnoj
28. apríl 2014

Roman

posledna veta nepatri tebe - prekocilia pri paste z "prispevku' toho uchylaka Miska. Patrila akoze mne. Podla toho senila Mira som ale vinnikom ja.

Miro... dobra rada - a zadarmo. Chod uz do penzie.

Roman
28. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

Roman,
zrušením svojho konta tomuto portálu prospeješ, ďakujem.

Miro Ščibrany
admin OPS pre Staré Mesto a Bratislavu-západ
28. apríl 2014

Roman

Mozno tebe. Nestotoznuj sa s portalom, nemas na to. A vidim reakcie inych diskuterov na moje prispevky. Nazor senilneho dedka z race, ktory tu robi policajta mi je uplne, alen UPLNE U PRDELE.
28. apríl 2014

Misko

po precitani si tejto diskusie aspon kompetentni vidia, ze to zazinanie svetiel je naozaj palcivy problem :-)))))


uz naozaj idem het
29. apríl 2014

Klára

Pán Ščibrany, vy ste administrátor alebo diskutujúci? Pýtam sa lebo som sa ešte v žiadnej inej časti Bratislavy nestretla s tým, aby sa administrátor aktívne zapájal do diskusie prispievateľov. Mal by ste sa nad tým zamyslieť a nepodliehať osobným emóciám, ale zostávať profesionálne nad vecou. Očividne toho nie ste schopný a strápnil ste seba i celú diskusiu o ktorej dnes diskutuje celá Bratislava. Pre mňa nové poznanie, aby som sa na diskusách Staré Mesto a Bratislavu-západ nezúčastňovala. Ste trápny a pôsobíte ako pán učiteľ, ktorý využíva svoje postavenie administrátora na to, aby značne nevhodne vstupoval do diskusie. Zvážte prosím inú činnosť, kde azda budete viac prospešný. Ďakujem

Pre nás ostatných uvádzam nový pohľad na vec publikovanú v denníku SME, ktorý ešte nedávno vehementne "šetrenie" obhajoval. Zrejme má toho plné zuby už každý.

http://bratislava.sme.sk/c/7185324/vypnute-poulicne-lampy-v-bratislave-su-rizikove.html
29. apríl 2014

Misko

a Roman, toto hovori za vsetko
http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7767/premnozene-psy-v-ruzinove
premnozene psy v Ruzinove a su vsadeee...:)
si davaj pozor aby sa ti nahodou daky besny pes nepostavil na zadne a nedal pravy hak

TAKI AKO TY SU TU MOC PREMNOZENI !
29. apríl 2014

Misko

Miro zdar, a drz sa
29. apríl 2014

Jena

Chlapci, chlapci... Chodim do roznych diskusii, ale tejto sa urovnou asi ziadna nevyrovna...
Btw, rande si so mnou nikto nedohodol. :-) Keby som mala randit s kazdym muzom, s ktorym komunikujem na diskusiach, moja povest serioznej diskuterky by bola znacne nastrbena.

Prajem pekny den vsetkym zucastnenym v tejto diskusii. A uz sa nehadajte a prestante sa navzajom urazat. Ide nam predsa vsetkym o vyriesenie problemu a nie o nezmyselne hadky. Skludnite hormony, chlapci. :-)
29. apríl 2014

Roman

*******************************************************

Poznámka:
Obsah komentára pre hrubé útoky na iného prispievateľa.vymazal Miro Ščibrany, admin OPS pre Bratislavu-západ
29. apríl 2014

Juraj

*******************************************************
Na Facebooku vraj ide vzniknut iniciativa za opatovne zazinanie svetiel v Bratislave v povodnom case. A cudujem sa, ze na tento podnet a dalsie tri s rovnakou temou, ktore som tu nasiel, doposial nikto z Magistratu nereagoval. Prvy podnet tu bol k tejto teme podany uz 9.4. A ta bukva Buzassy bude tarat do novin, ze "doposial ziadne negativne reakcie od obyvatelov nezaregistrovali". ****************************************************

Poznámka:
Pasáže hrubo urážajúce iného prispievateľa vymazal Miro Ščibrany, admin OPS pre Bratislavu-západ
29. apríl 2014

Roman

Klara - na vysvetlenie - je to len dochodca z Race, ktory si tu privyraba na cuco.
29. apríl 2014

SGI

Klára a Roman, veľmi sa mi nepáči spôsob vašej komunikácie a útoky na nášho administrátora p.Ščibranyho a ak budú pokračovať tak pristúpime k centrálnemu mazaniu a uzatváraniu diskusií. Nie s cieľom cenzurovať, ale chrániť. Administrátori sú ľudia, vďaka ktorým tento portál funguje, keďže v jednotlivých samosprávach spracúvajú podnety, sledujú ich riešenia, komunikujú s užívateľmi atd. Robia to bez nároku na akúkoľvek odmenu, teda ako dobrovoľníci. Za to im patrí poďakovanie a nie hrubé urážky a navážanie sa do ich pôvodu alebo veku. Z tohto dôvodu je neprípustné aby od anonymných užívateľov boli vystavovaní podobným útokom ako ste predviedli vy.
Čo sa týka vstupovania do diskusií, to je v plnej kompetencii administrátorov, ktorých inštruujeme, aby udržiavali vecnosť a slušnosť diskusií, keďže to mnohým prispievateľom (viď. táto diskusia) robí problém, resp. ich cieľom nie je diskutovať o podstate problému.
Z môjho pohľadu ste boli administrátorom vyzvaní na zmenu tónu a slušnosť, čo ste nerešpektovali a preto pristúpil k vymazaniu. Konal správne, keďže komu nie je rady, tomu nie je pomoci. Pre nás ako prevádzkovateľov portálu z toho plynie ponaučenie, ktoré povedie k väčšej regulácii diskusií s cieľom eliminovať trolling a iné javy.

Ctibor Košťál
Odkazprestarostu.sk
29. apríl 2014

Roman

Ctibor, uz to uzavrime. Mirovi sa ospravedlnujem zacal to vsak on jednostrannym priklonenim sa na stranu ocividne choreho diskutera. Som zdeseny z toho, kam sa az dostala diskusia vdaka skodoradostnym zadrapkam jedinca, ktory sam este ziaden podnet nepodal, ale vyziva sa v zosmiesnovani inych diskuterov. Ja sam povazujem diskusiu k tomuto podnetu uz za uzavretu a nehodlam k nej uz nijako reagovat (najma na uchylne provokacie). Podal som medzitym dalsi podnet, kedze som skor podavatel podnetov a do diskusii sa malo zapajam. Musi sa ma ten podnet nejako osobne dotykat. Na tento podnet zabudnime, ja sam by som navrhol zmazat celu diskusiu (ktora sa zial pre zhovadilost jedneho z diskuterov) musela presunut k inemu podnetu k tejto istej teme. Rad som si precital, ze pripravujete koncept, ktory automaticky dokaze filtrovat demetne prispevky a uchova diskusiu v civilizovanych medziach. Ta tu bola velmi kratko a skoncila prichodom jedneho provokatera.

Miro, este raz sorry, dame niekedy panaka v Raci.

Roman
29. apríl 2014

Roman

P.S. Hadam este na zaver : osobne vysoko hodnotim tento portal, ktory som nahodou objavil. Som tu len od januara a uz som podal 10 podnetov. Mojim zamerom je totiz upozornovat kompetentych na palcive nedostatky, ktore sa nas denno-denne dotykaju, a ktorym musime celit. Obcas sa tu objavi skodna, ktora nechce nic riesit, len mat proste z veci show. Takze drzim palce pri modele, ktory tychto saboterov eliminuje a ponecha podnety a prispevky k nim na urovni, ktoru by sme tu vsetci radi videli.
30. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

.
Roman,
panáka?? pijem len čúčo :D
Miro
30. apríl 2014

Roman

Miro, tak mozeme dat aj to cuco :D
30. apríl 2014

Admin Bratislava-západ

...
mi odľahlo :)
Miro
30. máj 2014

zdeno

Inak velmi pekna fotografia...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania