Pri starej prachárni-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení

Prosim o preverenie opodstatnenosti a potreby vyhradeneho parkovacieho miesta pri bytovom dome Pri starej precharni 16. Jedna sa o vyhradene parkovacie miesto pre motorove vozidlo BA833IM (biela felicia - je ju vidno na zaberoch zo street view), ktore tam dlhodobo stalo bez pohnutia, na aute bolo vidiet, ze sa nepouziva a ze je len odstavene (znacne znecistene, podhustene pneumatiky, rovnaka poloha auta). Vozidlo tam uz asi pol roka nestoji a za tu dobu sa parkovacie mieco vobec nevyuziva a inymi vodicmi/vozidlami sa ani vyuzivat nemoze. Pred nedavnom bolo pri vyznacovani parkovacich miest dane miesto premalovane a obnovene, ale urcite bez overenia opodstatnenosti, cize by som chcel poprosit kompetetnych, ze by danu zalezitost preverili a pripadne by vzniklo nove parkovacie miesto, ktore mozu vyuzivat obyvatelia okolitych domov, nakolko pri premalovani je tu vo finale parkovacich miest menej, ako bolo povodne.

11. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na oddelenie investícií a verejného obstarávania kde preveria povolenie na vyhradené parkovanie.

Kancelária starostu
01. júl 2020

Stefan N.

Ubehli 3 tyzdne, to tak dlho trva jedno preverenie?
28. február 2021

Stefan N.

Podnet je nepodstatny po zavedeni parkovacej politiky. MC to vyriesila premalovanim ECV, a tym padom tam ostalo tam vyhradene parkovacie miesto pre invalidov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania