Palkovičova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 31. júla 2020

Dobrý deň, zaujíma ma, či je v súlade s predpismi, že na pomerne úzkej sídliskovej komunikácii už týždeň s menšími prestávkami parkuje zrejme firemné auto, ktoré komplikuje prejazd Palkovičovou ulicou a zaberá parkovacie miesta, ktorých je tu aj bez toho nedostatok?

04. august 2020

Anonymný užívateľ

Auto tam parkuje už vyše týždňa a komplikuje dopravu na úzkej dvojsmernej komunikácii. Treba čakať do zavedenia parkovacej politiky, alebo existuje nejaká norma, prípadne úprava mestskej časti, ktorá rieši parkovanie takýchto vozidiel pred bytovými domami, resp. na sídlisku?
05. august 2020

Daniel

Zákon č. 8/2009 Z. z.: Pri státí musí zostať voľný aspoň jeden jazdný pruh široký najmenej 3 m pre každý smer jazdy.
05. august 2020

Anonymný užívateľ

To akože keď budú ľuďom pod oknami nocovať tri bagre a päť takýchto dodávok, tak to bude v poriadku, keď v každom smere ostane jeden pruh voľný? Nie je to aj o hmotnosti vozidla, alebo o jeho inom parametri?
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
12. august 2020

Anonymný užívateľ

Hovorí sa, že keď je lietadlo na zemi, tak nezarába. Ak to isté platí aj o dodávkach, tak táto nezarába už tretí týždeň. Že by si ju niekto na túto ulicu odložil a vybral sa na dovolenku?
17. august 2020

Anonymný užívateľ

Dobrý deň, bol to už niekto preveriť? Ak áno, s akým výsledkom, a ak nie, tak kedy? Dve parkovacie miesta chýbajú a trúbenie áut, ktoré sa míňajú natesno v zúženej ulici, je už štvrtý týždeň tiež otravné.
16. október 2021

Daniel

Dobry den, na uvedenom useku je nova znacka zakaz zastavenia, cim je prejazd plynuly.
17. október 2021

Anonymný užívateľ

Zaujímavé riešenie. Pred domom s 96 bytmi ostalo 16 parkovacích miest, lebo akýsi chytrák vymyslel, že na jednej strane ulice sa nebude smieť ani len zastaviť. To je akože "riešenie"? Zrejme je, žiaľ, na Černomyrdina. Btw. tá dodávka tam parkovala pred vyše rokom, naozaj to bola reakcia na túto sťažnosť, alebo len momentálne vnuknutie snaživca od zeleného stola?
18. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podľa komentárov vyššie, samospráva neuviedla spôsob riešenia tohto problému. Je dosť možné, že zákaz zastavenia bol doplnený na základe zavedenia regulovaného parkovania, takže tento podnet nemal na to vplyv.
Tým, že sa dodávka v lokalite už nenachádza a prejazd ulicou je plynulý, podnet ostane v stave vyriešený. Problém s chýbajúcimi parkovacími miestami ako dôsledok regulácie parkovania, zadajte prosím do samostatného podnetu.

Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania