Dolný Lopašov-prekážky na ceste a stažený prejazd

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Lopašov

V riešení
meno
Jaroslav 30. júna 2020

Opakovaný problém s prejazdom vozidiel okolo výkopu a v jeho blízkosti umiestneného kontajnera. Obe prekážky sú umiestnené v tesnej blízkosti a zabraňujú v jazde v jednom z jazdných pruhov v celej jeho šírke. Druhý jazdný pruh by mal ostať voľný, aby bolo možné obe prekážky obísť, bol v minulosti blokovaný kopou piesku a v súčastnosti je využívaný na parkovanie rôznych vozidiel (príklad viď. obrázok).

14. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet som prešetril, kontajner ako aj piesok boli odstránené po predchádzajúcom upozornení. Problém považujem za odstránený, každopádne ďakujem za podnet.

Beblavý Mário, starosta obce
28. júl 2020

Jaroslav

Ďakujem za odpoveď.
Ospravedlňujem sa za nesprávne zvolený dôvod podnetu. Neviem prečo administrátor stránky počas schválenia môjho podnetu zmenili kategóriu, ktorú som vybral ja "Automobily-parkovanie-problémové" na kategóriu "cesta – rozkopaná"?

V mojom dotaze nešlo o problém s rozkopaním cesty (údržbu cesty je potrebné vykonávať), ale o problém že ľudia parkujú svoje autá tak nevhodne, že nikto iný nedokáže okolo nich prejsť a neberú ohľad na to, že je cesta rozkopaná a úplne pokojne zaparkujú na opačnej strane cesty hneď vedľa prekážky (v tomto prípade výkopu a pristaveného kontajnera - viď. druhý obrázok v spomínanom podnete) a nezostane priestor, aby okolo mohli prechádzať ďalšie autá.
29. júl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za nedorozumenie.
Podnet sme preposlali samospráve so žiadosťou o dodatočnú reakciu.

S pozdravom
Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania