Hasičská-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Vyriešený
meno
Fsociety 02. marca 2020

Dobrý deň,

už niekolko rokov nas obcanov a hlavne vodicov terorizuje spolocnost bresman.
Neviem aký je presne internal ale kamion, ktory im privaža tovar pravidelne blokuje cely jazdny pruh. Neviem o tom, že by cestny zakon povoloval mat takto odparkovany kamion na cestnej komunikacii (+krizovatka). Deje sa to opakovane, parkuje tam niekolko desiatok minut, dokym ho cely nevylozia a blokuje komplet jeden jazdny pruh. Z tohto dovodu musia vsetky auta prechadzat komplet do protismeru. Nehovoriac o tom, že tam nic nevidite ani od učka ani ked idete od panelakov od bytoveho druzstva. Nove vedenie mesta sa tiež chysta prehliadat tento problem? Co tak donutit bresman nech si zmeni vjazd do objektu aby sa tam ten kamion mohol vytocit? V objekte je dost miesta, šikmo tam moze cely zaparkovat!

04. marec 2020

Peter Kovacik

+ dodam ze ten chodnik je skvost, tankodrom aj pre zdraveho človeka
04. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 2 týždne

Ing. Milan Dohnanský
12. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ešte raz ďakujeme za Váš podnet. Mestská polícia vykonala preverovanie v uvedenej veci, pričom bolo zistené, že dané státie nákladného vozidla prebieha denne v čase približne v rozmedzí od 17.00 - 17.30 h. Uvedený spôsob státia bol schválený ODI Trenčín pri kolaudačnom rozhodnutí k prevádzke a bol vyhodnotený ako najmenej rizikový spôsob vykladania tovaru vzhľadom na blízkosť sídla HaZZ. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Mestská polícia Dubnica nad Váhom
Kedy? Marec 2020

Mgr. Peter Kubica, zástupca náčelníka MsP
14. marec 2020

Fsociety

Vdaka za preverenie a odpoved. Je smutne, že toto niekto schvalil a že nikto nedonutil v tej dobe bresman aby si to vyriesil vo vlastnej režii. Hasičov blokovat samozrejme nemozu, ale komplet blokovat krizovatku a ohrozovat chodcov aj vodicov je evidentne OK. Je velka škoda, že namiesto toho, aby si to riesil majitel sa schvaluju a odobruju porusovania cestnej premavky.
Potom sa netreba divit, koho ludia volia...
21. apríl 2020

Maroš Cíbik

Zaujímavé že tam stojí kamión aj ráno o 6:15 keď idem z nočnej !
08. máj 2020

Fsociety

Ja tam byvam hned vedla a to co napisal sam pan najvasci nacelnik MSP je samozrejne blud co sa tyka casu. Tie kamiony tam naozaj chodia kedy sa im zachce a najmustnejsie je naozaj to že niekto schvalil taketo pravidelne a relativne dlhdodobe parkovanie kamionu na takomto useku...bananistan, netreba sa divit. Nehovoriac o tom parkovani pred susedným priechodom kedy tam auta neraz parkuju menej ako 5m a aj ti co parkuju viac ako 5 tak auto na ceste nema ani ako vidiet chodca ci stoji na priechode alebo naopak chodec prichadzajuce auto od "učka"...ale ved pohoda, dubnica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania