MHD Handlová pre darcov krvi

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Alexander 15. februára 2018

Dobrý deň

Chcel by som sa spýtať, či v blízkej budúcnosti Handlová neplánuje zaviesť výhody pre darcov krvi na cestovanie v hromadnej doprave, ako tomu je v Prievidzi. Myslím, že čo sa týka výhod pre darcov je to v Handlovej žalostné (okrem plavárne neviem o žiadnej inej - ak je tomu inak, tak sa ospravedlňujem) a zároveň si myslím, že darcovia by niečo takéto privítali.
Ďakujem za skorú odpoveď

20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Koncom januára t.r. si mesto Handlová vyžiadalo zoznam ocenených darcov krvi za rok 2017 vo všetkých kategóriách zo Slovenského červeného kríža. V súčasnej dobe sa samospráva zaoberá formou ocenenia pre týchto výnimočných ľudí.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
20. február 2018

Alexander

Dobrý deň
A čo predchádzajúce roky
20. február 2018

Judit Gavlíková

Darcovia ocenení, či neocenení, všetci dávajú život. Zaslúžili by si všetci do jedného aspoň takéto zvýhodnenie. Lebo darmo bude mať niekto mili
ónové konto, ak sa nenájde obetavý darca krvi, môže si každý svoje bohatstvo založiť akurát tak za klobúk. Lebo krv je život. Nevieme, kedy a kto budeme takýchto ľudí potrebovať. Podľa mňa by stačil preukaz darcu krvi na to, aby mali prednosť napr. v ambulanciách, MHD, na úradoch a pod. Vážme si ich. Dávajú kus seba, aby druhí mohli žiť.
21. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v predchádzajúcom období boli darcom krvi poskytované Vami spomínané poukážky na plaváreň, boli prijatí primátorom mesta.
Súhlasíme s Vami, že si zaslúžia verejné uznanie a výhody, o ktorých sa v súčasnej dobe na pôde mesta hovorí.
Ďakujeme za podnety.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania