EĽRO-parkovanie áut

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. júla 2014

Sú príjmy z parkovného na komunikáciách mesta počas festivalu EĽRO príjmom pre mesto? Nemyslím tým parkovacie plochy, ktoré mesto celoročne prenajalo súkr. podnikateľovi za 12 000,- € ročne. Myslím tým všetky ostatné plochy, ktoré nie sú predmetom nájomnej zmluvy na prenájom mestských parkovísk.
Aké boli príjmy mesta za parkovné počas festivalu EĽRO v predchádzajúcich rokoch, a aké príjmy sú po tomto ročníku EĽRO (aktuálne až po jeho skončení)?
Za vecnú odpoveď ďakujem.

16. december 2014

Odpoveď samosprávy

Bývalé vedenie mesta až do konca svojho funkčného obdobia ignorovalo otázky svojich voličov na tomto portáli. Aj k tejto odpovedi sme ich museli donútiť až pomocou Infozákona.

Od samosprávy sme žiadali odpovede na tieto otázky:

Keďže organizáciu dopravy na území obce definuje zákon č. 135/1961 Zb. v znení
neskorších predpisov a ten ustanovuje, že na vytvorenie a spoplatnenie parkovacích miest v obci je potrebné prijať všeobecné záväzné nariadenie, moja otázka znie: Podľa akého všeobecne záväzného nariadenia vznikli a bolo na nich vyberané parkovné doteraz počas predchádzajúcich ročníkov festivalu EĽRO na parkovacích miestach, ktoré vznikli dočasne, počas konania festivalu, a ktoré nie sú predmetom nájomnej zmluvy s podnikateľským subjektom Radovan Petro?

Sú príjmy z parkovného na týchto dočasných parkoviskách počas festivalu EĽRO
príjmom mesta?

Aké boli príjmy mesta za parkovné počas festivalu EĽRO za posledných 5 ročníkov
festivalu? Žiadam zverejniť podľa jednotlivých rokov.


Odpoveď samosprávy z 15. 10. 2014:

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania