Polesná-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Krásna

Vyriešený

na polesnej, nedaleko neprehladnej zákruty je uz par mesiacov vyrezany asfalt a beton. nasypany strk je uz davno vyjazdeny, je tam prepad cca 10cm. vznikaju kolizne situacie. poprosim urychlene opravit. (podobna rozkopavka je na Meskovej 4 a najhorsie obmedzenie je na pristupovej - bilboardovej - ceste kde sa napaja na hlavnu..)

09. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Minulý týždeň Mestská časť Košice - Krásna mapovala stav miestnych komunikácií po zimnej sezóne. Stav prekopávky na Polesnej ulici evidujeme. Zásah do komunikácie súvisí s odstránením poruchy na podzemnom vedení verejného osvetlenia v lokalite. Vysprávka bude ukončená, miestna komunikácia bude uvedená do pôvodného stavu.
Na Meškovej ulici ide zrejeme o realizáciu prípojky k rodinnému domu. Stavebník je povinný požiadať o povolenie na zvláštne užívanie komunikácie Cestný správny orgán Mesta Košice so súhlasom MČ. V zmysle povolenia je stavebník povinný uviesť komunikáciu a dotknuté okolie do pôvodného stavu. Identifikujeme a vyzveme zodpovedného stavebníka.
Prístupová komunikácia do lokality IBV Na Hore je vo vlastníctve Mesta Košice. Mestská časť požiada o jej opravu. Ďakujeme za podnety.
Kto? Mestská časť Košice - Krásna, Mesto Košice

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MČ Košice - Krásna
14. september 2023

Odpoveď samosprávy

Po odstránení poruchy na verejnom osvetlení bola komunikácia vyasfaltovaná.

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MČ Košice - Krásna

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania