Drabova-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

Vyriešený
meno
Boris 09. septembra 2019

Dobry den, chcem sa spytat, ako sa bude vynucovat/kontrolovat novo zavedena zona, kde nesmu parkovat cez noc dlhe dodavky (tuto zonu velmi vitam)? Casto zaberaju 2 miesta, mame tu jednu, ktora to veselo ignoruje (viz foto, fotene v vcera o 20:40 a predvcerom o 18:00, cize vyrazne mimo povolenu dobu, a urcite tam stal dlho). Treba volat rovno policiu nech osadia papucu, ale to planuje mestska cast nejak kontrolovat systematicky, aby sa ludia naucili? Je to niekto z podnajmu tu v okoli, stoji tam pravidelne uz niekolko mesiacov v dolnej casti parkoviska pri garazach na Drabovej.

11. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Kontrolu dodržiavania dopravných značiek má v kompetencii štátna a mestská polícia. Pri pravidelných obchôdzkach policajti kontrolujú odstavené vozidlá. Môže sa však stať, že predmetné vozidlo nedosahuje dĺžku nad 5 m a v tom prípade neporušuje žiadne dopravné predpisy.
Kto? Mestsklá polícia - stanica KVP
Kedy? priebežne

Ing. Jaromil Čop
vedúci oddelenia výstavby a majetku
Mestská časť Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice
11. september 2019

Boris

Nehnevajte sa, ale prilozena fotka dokazuje, ze je to Renault Master, ktory nemoze byt kratsi ako 5m. Dnes som prechadzal celou Denesovou o siedmej rano a naratal som priblizne 10 roznych dodavok v zone, kde nesmu v noci stat. Kde je policia? Preco to nekoordinujete? Inak je cela tato zona vsetkym tak akurat na smiech... Na parkovisku na Drabovej uz medzitym pribudli dalsie 2 (odkedy som dal podnet), ktore tam v noci stoja pravidelne.
11. september 2019

Boris

Situacia zo vcerajsej noci pre ilustraciu... Dodavky maju v danej konfiguracii minimalne 5.5m, zaberaju celu sirku parkovacieho miesta, nebola tato zonacia presne kvoli tomuto zavedena?
27. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prípade podozrenia na porušenie dopravných predpisov, kontaktujte prosím štátnu políciu na čísle 158, prípadne mestskú políciu na čísle 159.

Ďakujeme za pochopenie

Ing. Jaromil Čop
vedúci oddelenia výstavby a majetku
Mestská časť Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice
08. november 2019

Boris

Bolo vyriesene cez mestsku policiu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania