Ul. Záhradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Peter 15. januára 2020

Obyvatelia Kalinova maju poste smolu. Nie len na ulici Zahradna. Nikto z vedenia mesta tam nebyva, nema chatu a pod. Musia to proste vydrzat ! Reakcia p.Pagaca z min.roka= "Co opät chcete?! Mesto s tym nic nema !!! "

15. január 2020

Odpoveď samosprávy

Nielen obyvatelia ul. Záhradná ale aj celá mestská časť Kalinov sa stretli s problémom poškodenej cesty ako negatívny dôsledok budovania kanalizácie. Dodávateľom stavby je firma STRABAG, ktorá je opakovanie upozorňovaná na odstránenie týchto nedostatkov. Existujú o tom záznamy, v ktorých sú vyzývaní akým spôsobom majú byť cesty upravované. Vzhľadom na zamrznutý zľadovatený povrch cesty nie je možné vyrovnať túto cestu a dosypať tak, aby bola uvedená do pôvodného stavu a mesto v tomto období začalo strhávať zamrznutý ľadovú vrstvu, aby dodávateľ mohol vypraviť výtlky. Pokiaľ ide o tvrdenie, že „Mesto s tým nič nemá“ sme pripravení osobne sa stretnúť a vysvetliť si postoje oboch zainteresovaných strán.

Jaroslav Pagáč
31. január 2020

Vlado

Ul. Záhradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Cesta je vraj skolaudovaná tak prečo sa s ňou niečo neroby?
Lebo nieje v krásne?
21. jún 2020

Milan

Ul. Záhradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobry den chcem upozornit na nebezpecnu a autom skoro neprejazdnu cestu plnu hlbokych vytlkov po vystavbe kanalizacie.Cesta dlhsi cas neudrziavana cim vznika velky pocet hlbokych nebezpecnych vytlkov nielen pre auta ale aj chodcov.
21. jún 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. jún 2020

Slavka

Ul. Záhradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Na ulici Záhradnej väčšie úseky s obrovskými výtlkmi, ťažko prejazdná osobným autom.
22. jún 2020

Simona

Ul. Záhradná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň.
Žiadam o okamžitú opravu cesty na ulici Záhradna, kde je dlhodobo zle prejazdná cesta. Prosím kompetentných, aby v čo najkratšej dobe zasypali jamy, aby bola prejazdná a pravidelne ju kontrolovali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania