Bezpečnosť detí

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Jarka Boldišová 07. októbra 2016

Zlé nastavenie semaforov na križovatke pri ZŠ Andreja Kmeťa... smer autobusová stanica. Všimla som si, že žiaci zo ZŠ aj študenti neprechádzajú cez prechod pre chodcov smer ku stanici (ulica Dopravná). Prechádzajú krížom-krážom. Na prechode totiž zasvieti pre chodcov zelená tak po 10-15 min. tlačidlo pre chodcov nefunguje. Celé zle nastavenie, veľké nebezpečenstvo hlavne pre deti. Doprevádzala som dieťa na stanicu po dobu dvoch týždňov.

07. október 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, bol odoslaný dňa 7.10.2016 na odd. životného prostredia a komunálnych vecí na riešenie.

MsÚ Levice
10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 7.10.2016 bolo preverené fungovanie semaforov na ul. Dopravnej. Semafory sú funkčné, nastavenie je podľa projektovej dokumentácie, tlačidlá pre chodcov sú tak isto plne funkčné.

Mária Kúdeľová, referát komunálnych vecí MsÚ Levice
13. október 2016

Denis Tóbiáš

Pani Kúdeľová, ani sama tomu neveríte . . . Tlačidlá pre chodcov maximálne tak svietia ako detská hračka :D Nemajú žiadny vplyv na to či a kedy naskočí zelená pre chodcov . . . Ta mám odsledované 5 rokov a nie jeden deň ako vy
15. október 2016

Bagara

Súhlasím bez výhrady. Tie žlté tlačidlá na semaforoch pre chodcov sú iba obyčajné ATRAPY bez účelovosti! A nie je tomu tak iba na Dopravnej ulici, ale napr. aj pri OD Tesco a bývalej Hypernove.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania