Parkovanie pred Okresným úradom Levice

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Martin 20. novembra 2016

Prosím kompetentných, aby urýchlene vyriešili problém s parkovaním pred budovou Úradu práce a Okresným úradom v Leviciach. Čo viem, tak celé parkovisko je rezervované pre riaditeľov a pracovníkov všetkých úradov, ktoré sa nachádzajú v tejto budove. Kde má teda parkovať klient týchto úradov? Ako je na fotke zobrazené na chodníkoch v okolí budovy? Prečo je taký problém osadiť pri vjazde na parkovaciu plochu (rezervovanú) rampu alebo samostatné blokovacie zariadenia, aby bolo jasné, že vstup na toto parkovisko je obmedzený či nemožný pre verejnosť?

23. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, priestor pre budovou Okresného úradu nie je v majetku mesta, Váš podnet bol preposlaný správcovi objektu - Úradu práce, soc. vecí a rodiny.

MsÚ Levice


23. november 2016

Odpoveď samosprávy

Pri vstupe na parkovisko je pred budovou OR PZ dopravná značka „Zákaz vjazdu“ okrem OÚ, ÚPSVaR, Polície a vozidiel ich zamestnancov; klientov ZŤP. Pred vjazdom k hlavnému vchodu úradu práce je vyhradené parkovisko pre ÚPSVR Levice a Okresný úrad Levice. Nie je tu parkovacia rampa, nakoľko je tu umiestnená dopravná značka „Zákaz vjazdu“ okrem vozidiel ÚPSVaR a OÚ. Vyhradené parkovanie pred budovou úradu práce majú osoby ŤZP.
Klienti uvedených úradov môžu parkovať na verejnom parkovisku na ul. Ľ. Štúra (oproti predajni Lidl).



Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Levice


14. december 2016

Martin

Nerozumiem, prečo aj tento problém je označený ako vyriešený, hoci tomu tak nie je!!! Vodiči arogantne (a to dokonca aj verejných inštitúcií!) porušujú dané dopravné značenie a parkujú, kde sa im zachce! Bol som sám očitým svedkom toho, ako prednosta MsÚ a primátor mesta parkujú na miestach, kde by podľa vyššie publikovaného vyjadrenia nemali stáť! Citujem "...okrem vozidiel ÚPSVaR a OÚ...". Mesto Levice, Polícia tam teda NEMÁ miesto! O bežných klientoch ÚPSVaR a OÚ ani nevraviac. Službukonajúci sbskár/ka sú za fackovacích panákov, ktorí musia zniesť neskutočne infantilné nadávky, verbálne útoky hraničiace s fyzickým napadnutím denne! Prečo je taký problém vyriešiť túto vec osadením rampy či stojanových parkovacích rámp??
14. december 2016

Bagara

Sú spoločensky rovní a rovnejší! :-) Rodinkárstvo, barátsági, protežovanie medzi úradníkmi ťažko zmeníte /versus aj parkovanie/. Tento boj asi nevyhráme. Pán Martin – som veľmi rád že sledujete dianie na ÚPSVaR a že konštruktívne kriticky hodnotíte veci /napr. parkovanie/. Myslíte že vysievať semená kvetov /hoc akých rastlín/ v pokročilú jeseň je agrotechnicky správny termín sejby a nehrozia riziká klíčenia? /mráz a krátke dni – málo denného svetla a tepla/. Je veľmi otázne či niečo z toho na jar vzíde. SBSkár konal s veľmi dobrým úmyslom, ale pravdepodobne zbytočne.
15. december 2016

Martin

Nesledujem len dianie pred úradom práce, hoci s tade chodím domov a do práce dosť často a som ako živnostník jej klientom, teda živnostenského úradu, ktorý sídli v budove. Sledujem dianie v našich Leviciach ako takých.
Či vzíde zo sejby na jar niečo, ukáže len čas. No len som si všimol opakujúci sa problém - bordel v tých kvetináčoch, hádzanie cigariet pracovníčkami úradu do kvetináčov čo sú popri schodoch do úradu atď. Takže udržovať tam poriadok, a to aj v tých kvetináčoch je beh na veľmi dlhú trať...
16. december 2016

Bagara

No takto, pekne po poriadku. Som rád že niekto konečne poukázal na cigaretovo ohorkový humus - odpad chaos (chcem byť slušný) pri ÚPSVaR. Každý bežný človek ktorý tade chodí (najmä, ale nie iba ráno pred 8mou) vidí čo tam stvárajú úradní/ci/čky v podchode neďaleko časť budovy nosných pylónov v blízkosti výjazdu pre telesne postihnutých občanov. Popritom tabak (nikotín drogová závislosť) závislákom by stačil jeden „prostý“ nástenný popolník pre exteriéry (aktualizácia podnetu aj s fotkami)! Stojí cca 36 EUR s DPH!!! Koľko práce by si ušetrili upratovačky, ale aj poberatelia dávky v hmotnej núdzi (ten čas by mohli využiť omnoho lepšie na iné zmluvne dohodnuté práce), ktorí to musia čistiť miesto úradníkov? Asi by bolo vhodné občas nafotiť tú špinu pri úrade ohľadom cigaretových ohorkov a založiť nový podnet!
16. december 2016

Bagara

Som rád že niekto konečne poukázal na cigaretovo ohorkový humus - odpad chaos (chcem byť slušný) pri ÚPSVaR. Každý bežný človek ktorý tade chodí (najmä, ale nie iba ráno pred 8mou) vidí čo tam stvárajú úradní/ci/čky v podchode neďaleko časť budovy nosných pylónov v blízkosti výjazdu pre telesne postihnutých občanov. Popritom tabak (nikotín drogová závislosť) závislákom by stačil jeden „prostý“ nástenný popolník pre exteriéry (aktualizácia podnetu aj s fotkami)! Stojí cca 36 EUR s DPH!!! Koľko práce by si ušetrili upratovačky, ale aj poberatelia dávky v hmotnej núdzi (ten čas by mohli využiť omnoho lepšie na iné zmluvne dohodnuté práce), ktorí to musia čistiť miesto úradníkov? Asi by bolo vhodné občas nafotiť tú špinu pri úrade ohľadom cigaretových ohorkov a založiť nový podnet!
20. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripomienky sme opätovne preposlali na Okresný úrad a Úrad práce, soc. vecí a rodiny, ktoré v uvedenom objekte sídlia.

Ing. Adriana Macáková
22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Daný stav ohľadom cigaretových ohorkov opisovaný v sťažnosti si vedenie úradu preverilo, na čo bol zamestnancom úradu v zmysle pokynu riaditeľky úradu zaslaný upozorňujúci mail na dodržiavanie poriadku v okolí budovy ÚPSVR a všetci fajčiaci zamestnanci boli vyzvaní, aby v priestoroch využívaných na fajčenie (bočný vchod do budovy) zabezpečili likvidovanie ohorkov cigariet do umiestneného popolníka. Ako náhle sa zlepší počasie, bude priestor, ktorý momentálne využívajú zamestnanci ÚPSVR na fajčenie, uprataný a v budúcnosti častejšie kontrolovaný.
Čas zamestnancov strávený fajčením pri budove úradu sa zamestnancovi nezarátava do jeho odpracovaného času (zamestnanec tento čas využíva súkromne, nie služobne a musí si ho nadrobiť).
ÚPSVR Levice chce danú situáciu v budúcnosti riešiť vyhradením priestorov určených pre fajčiacich zamestnancov v budove, ale v súčasnej dobe úrad nedisponuje voľnou miestnosťou.


Ing. Magdaléna Zsiga
riaditeľka Úradu práce, soc. vecí a rodiny Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania