Státie v zákaze

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Ivan 16. februára 2018

Denno- denne prechádzam cestou Vajanského ul - škola L. Bielika -Na lúkach, kde stoja autá v zákaze - vyšrafované a aj niekedy priamo na prechode pre chodcov. Čo tak 5 m vzdialenosť??? Zrejme žiadne kontroly nie sú, keď tam autá stoja na drzovku a bránia napr. vjazdu vozidiel do školy- čoho som bol náhodne svedkom a taktiež študenti musia autá obchádzať aby sa dostali na prechod. Inde samá kontrola zo strany mestskej polície, lístočky za stieračky-pokuty, papuče a tu čo???? Prosím sprísniť kontroly !!

19. február 2018

*pt*

nepomylili ste si ulicu? treba pridat fotky z miesta, toto je velmi neadresne
20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Je v riešení Mestskej polície Levice.

MsÚ Levice
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Levice na území mesta objasňuje priestupky a prejednáva v blokovom konaní priestupky priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky spáchané neuposlúchnutím pokynu vyplývajúceho z dopravnej značky- zákaz zastavenia, zákaz státia, zákaz vjazdu, zákaz odbočovania, zákaz otáčania, nízkoemisná zóna, prikázaný smer jazdy, prikázaný smer obchádzania, vyhradené parkovisko, obytná zóna, pešia zóna, školská zóna, zóna s dopravným obmedzením a parkovisko- alebo zo všeobecnej úpravy cestnej premávky, ktorou sa zakazuje zastavenie, státie a vjazd vozidiel.

Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu zvýši dohľad vo Vami opísanej lokalite mesta so zameraním sa na zastavenie a státie motorových vozidiel vyplývajúce so všeobecnej úpravy cestnej premávky. Ak budete vidieť motorové vozidlo, ktoré stojí na mieste kde je to zakázané, oznámte nám to na tiesňovú linku 159 a motorizovaná hliadka Vaše oznámenie preverí a prejedná vodiča motorového vozidla za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania