Rozkopávka na ul. Štefánika

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Bagara 21. februára 2018

Najmä gymnazisti, dôchodcovia i bežní ľudia riskujú blato po členky, alebo aj úraz šmyknutím s následným pádom (svahovitosť). V podstate nemajú ako bezpečne ísť do školy – neskôr domov, potravín, poštu či lekáreň. Vyzerá to tam doslovne ako rýpanisko po diviakoch. Situácia s rozkopaným chodníkom jestvuje minimálne 2. mesiace (havarijná práca na odstránenie poruchy vodovodného potrubia už dávno prebehla) a z toho bez priebehu akejkoľvek pracovnej činnosti, resp. zmeny už asi jeden celý mesiac. Kedy bude terén vrátený do pôvodného stavu? Na koho - načo sa čaká? Kým si niekto nedoláme končatiny, alebo chrbticu?

23. február 2018

Denis Tóbiáš

Okružná ulica to isté, celá vnútorná časť dlhodobo rozkopaná
23. február 2018

Bagara

Denis, veď ak môžeš nafoť to a založ nový podnet. Ináč sa ľady nepohnú a všetci zodpovední budú kašľať na rýchlosť nápravy do pôvodného stavu.
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Je v riešení odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice.

MsÚ Levice

01. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, z dôvodu poruchy na horúcovode je chodník už od 1.2.2018 rozkopaný, čím obmedzujeme chodcov, uvedomujeme si to a nie je nám to ľahostajné. Na výmenu poškodeného horúcovodu však musíme odstaviť od dodávky tepla všetkých odberateľov od Podlužianky (pri Úrade práce) až po sídlisko Hviezdoslavova. Materiálovo a montážnymi kapacitami sme na opravu pripravení, ale v týchto zimách sme odstaviť dodávku tepla nechceli (jedná sa aj o školy a škôlky). Budúci týždeň vyzerá predpoveď počasia tak, že by sme sa mohli do týchto prác pustiť. Predbežne to smerujeme na štvrtok 8.3.2018, predpokladáme že sa podarí odstrániť porucha tak, aby bola dodávka tepla obnovená v ten istý deň. Vopred budeme o odstávke informovať odberateľov tepla a tiež občanov mesta cez mestský rozhlas. Následne okamžite nastupujeme na zakrytie horúcovodu a uvedenie chodníka do pôvodného stavu. Ďakujeme za pochopenie



Ing. Milan Šebesta
Technický riaditeľ
SI Teplo, s.r.o.
21. marec 2018

Bagara

Náprava zrealizovaná na 90%! Hlavný chodník Sever ↔ Juh je nevyčistený od blata a kamienkov pochádzajúcich z rozkopávky :-( Keď naprší a zmokne chodník, bude „sranda“ tadiaľ chodiť!
21. marec 2018

Bagara

Náprava zrealizovaná na 90%! Hlavný chodník Sever ↔ Juh je nevyčistený od blata a kamienkov pochádzajúcich z rozkopávky :-( Keď zmokne chodník, bude „sranda“ tadiaľ chodiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania