M.R. Štefánika-zastávka MHD -znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
J. R. Oppenheimer 18. januára 2019

Veľmi znečistené sedačky na zastávkach MHD v celom meste (foto z ulice M. R. Štefánika). Neberie tak náhodou peniaze z Mestského rozpočtu istá nemenovaná súkromná firma, ktorá má povinnosť podľa zmluvy okrem iného aj pravidelne čistiť zastávky? Kto z MsÚ, kedy a ako často kontroluje prácu uvedenej súkromnej spoločnosti? Toto je pretrvávajúci, často a pravidelne sa opakujúci problém. Keď sa aj po nejakej sťažnosti vyčistia na určitej ulici – potom zas na dlhú dobu „zdochol pes“ (až dovtedy, kým sa zas niekto nezačne sťažovať a to niekedy trvá aj mesiace).

28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sedadlá na zastávkach MHD čistia aktivační pracovníci počas roka 1 x týždenne, v zimných mesiacoch z dôvodu studeného počasia sedadlá nie sú umývané. Od 5.týždňa 2019 budú sedadlá na zastávkach MHD čistené znovu 1x týždenne.

ref. aktivačných činností MsÚ Levice
28. január 2019

J. R. Oppenheimer

Ja stále nechápem a žiadam odpoveď, prečo to nie je automatická (týždenne pravidelná) povinnosť súkromnej spol., ktorá berie tučné peniaze z Mestského rozpočtu (z našich daní – z daní všetkých obyvateľov okresu) na základe zmluvy a prečo to stále čaká iba na aktivačných pracovníkov? 100% sa počas celého roka v celom meste nečistia sedačky v zastávkach MHD 1x týždenne – to sú iba rozprávky. Ďalej nechápem prečo sa sedačky nemôžu čistiť v zimných mesiacoch (v studenom počasí), ak nemrzne? V 5. týždni (28.1. – 3.2.2019) už nebude zimný mesiac a studené počasie?
06. február 2019

J. R. Oppenheimer

Rozprávková fantasy, sci-fi sága MsÚ Levice (nie od Marvela) s názvom MHD LV BUS sedačky pokračuje. Nemal som dnes čas a ani náladu opäť fotiť sedačky, lenže od môjho uverejnenia podnetu (17.1.2019) sa nič nestalo smerujúce k vyriešeniu a akceptujúce nápravu. Bol prísľub od Referentky aktivačných činností, že citujem: Od 5.týždňa 2019 budú sedadlá na zastávkach MHD čistené znovu 1x týždenne. A zas iba rozprávky a ináč zdochol pes! Nič sa neurobilo odvtedy – aspoň nie na uliciach M. R. Štefánika a Pri Podlužianke, resp. Okružná. Kde je zas Giga fiktívny problém pani Nuotová?
07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Od 5. týždňa 2019 čistia aktivační pracovníci sedačky na zastávkach MHD 1x týždenne, každú stredu. V čase , keď sú vonku mínusové teploty sa sedačky nadajú umývať, primŕzajú. V prípade priaznivého počasia sa budú môcť sedačky lepšie udržiavať.

ref. aktivačných činností MsÚ Levice
07. február 2019

J. R. Oppenheimer

Medzi 10. – 12. hod. predsa nemrzne! :-) Pani Nuotová píšete, že: „Od 5. týždňa 2019 čistia aktivační pracovníci sedačky na zastávkach MHD 1x týždenne, každú stredu“. A potom 30.1.2019 (už 5. týždeň) prečo nečistili sedačky na spomínaných uliciach? Konečne mi vysvetlite prečo to nie je automatická (týždenne pravidelná) povinnosť súkromnej spol., ktorá berie tučné peniaze z Mestského rozpočtu (z našich daní – z daní všetkých obyvateľov okresu) na základe zmluvy a prečo to stále čaká iba na aktivačných pracovníkov??????????????
08. február 2019

J. R. Oppenheimer

Dnešné fotky jasne dokazujú ako boli v 5. a 6. týždni v stredu sedačky čistené na predmetnej ulici. A určite cca od 9. – 12.tej nemrzlo!!!!!!! Preto som písal že tvrdenia MsÚ o čistení sú iba rozprávky.
08. február 2019

J. R. Oppenheimer

foto č. 4
Nechápem prečo sa nedá poslať naraz viacero fotiek???????
08. február 2019

J. R. Oppenheimer

Prečo sa zrušila možnosť aktualizácie podnetu? Komu to vyhovuje?
15. február 2019

J. R. Oppenheimer

Fotkové sedačky sa vyčistili asi v stredu (pochvala), ale napr. na ulici Ku Bratke (pri OSBD), alebo na Pereckej ulici zas veľká špina na sedačkách :-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.