Kpt. Nálepku-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Norbert Kečkéš 18. marca 2019

Arogancia niektorých vodičov nemá hraníc. Pravidelne sa opakuje že parkujú na verejnej zeleni a po príchode bez hanby zaparkujú na trávnatých plochách, bez hľadania iného parkovacieho miesta, ako keby to bolo ich vyhradené parkovacie miesto.

19. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Mestská polícia Levice

MsÚ Levice
19. marec 2019

Ela Mazelová

Vážený pane, asi nemáte svoje vlastné auto alebo ste len víkendový vodič! Nie som majiteľom ani jedného z áut ale nedá mi to nezareagovať! Levičania majú aj iné problémy!!! Ľudia čo chodia pracovať mimo Levíc a chodia neskoro v noci kde zaparkujú ? Na hlavnej ceste ? nenechajte sa vysmiať. Radšej zastanú na blate ako na hlavnej ceste. Parkovanie v meste Levice je problémové a je to dlhoročný problém mesta! Buďte tak dobrý a ušetrite nám tieto nekonečne opletačky z MsP! Čo má MsP robiť ? Prídu povedia áno stojíte na verejnej zeleni lebo spia po nočnej alebo majú na to iný dôvod ? Tak načo si robíme medzi sebou zle ? Načo je to dobre ? Tak nebuďte na tu našu krásnu trávnatú plochu alergicky!
20. marec 2019

Norbert Kečkéš

Milá pani, ja auto mám a nie som žiadny víkendový vodič. Každý deň chodím na aute do práce aj z práce a problematické parkovanie v Leviciach veľmi dobre poznám, keďže chodím domov z práce pred polnocou. Aj ja musím hľadať miesto kde zaparkovať, niekedy aj 10 minút. Napriek tomu NIKDY opakujem NIKDY neparkujem na trávnatej ploche a parkovacie miesto si nájdem na spevnenej betónovej alebo asfaltovej ploche. Mne totižto záleží na životnom prostredí a nie je mi ľahostajné čo sa deje okolo nás. A viete prečo je pod tým a okolo toho auta ˇˇTaká krásna trávnatá plocha,, ako píšete? Lebo takí ako VY a vám podobný vodiči (ako na fotke) neberú ohľad na životné prostredie a na svojich dovezených a ojazdených audinách a bavoráčikoch si myslia že môžu kdekoľvek zaparkovať. Ak by každý rozmýšľal tak ako vy, tak by sme na sídliskách už dávno nemali žiadne stromy, kvety, trávu ani zeleň.
20. marec 2019

Ela Mazelová

Takze p. Keckes je mi to úplne jedno ako to beriete kde sú tie audiny a bavoraciky ? Keď ste odfotili Peugeot a jednu audinu ? 😂 a pane nehovorte mi že nikdy v živote ste nestali na trávnatej ploche . Ale v poriadku dávam Vám všetku česť pokračujte fotením dalších aút určite to prospeje mestu a vodičom :) ak budem niekedy na tejto adrese určite budem hľadať parkovacie miesto aj keď 15 minút dookola Veľa šťastia s prianím pekného večera Mazelová.
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice ako poriadkový útvar pôsobiaci pri zabezpečovaní obecných vecí verejného poriadku plní úlohy zverené jej zákonom č. 564/1991 Zb. o obecnej polícii a jednou z nich je aj objasňovanie priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a ich prejednávanie v blokovom konaní.
Podnet uverejnený na webovej stránke www.odkazprestarostu.sk vrátane vyhotovenej fotodokumentácie fyzickou osobou nemajú dôkaznú hodnotu pri objasňovaní priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Napriek tomu sa mestská polícia bude zaoberať Vaším podnetom.
Touto cestou Vás chcem požiadať, pri zistení priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky spáchaného vodičom motorového vozidla, ktorý porušil zákaz zastavenia a státia na cestnej zeleni a inej verejne prístupnej zeleni, túto skutočnosť oznámte Mestskej polícii Levice na tel. čísle 036/6312022 alebo na tiesňovej linke 159 alebo osobne na adrese Ul. J. Bottu č. 5, Levice, vtedy keď na cestnej zeleni a inej verejne prístupnej zeleni motorové vozidlo stojí, aby bolo možné príslušníkom mestskej polície oznámený priestupok zadokumentovať a zároveň začať objasňovanie veci k stotožneniu páchateľa priestupku a následne prejednať vec v priestupkovom konaní.

Mestská polícia Levice sa každý deň stretáva s nespočetným množstvom priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky na celom území Mesta Levice. Jej úlohou je v rámci svojej pôsobnosti vytvárať priaznivé podmienky pre život obyvateľov mesta a dbať na ochranu životného prostredia v meste a k tomu by nám mohli dopomôcť aj občania svojou angažovanosťou pri oznámení zistených priestupkov.


Mestská polícia Levice
03. apríl 2019

Andrej Solmosi

Ano na kapitána nálepku je parkovanie zlé, to je dôvod prečo obidve moje autá aj dovezená audinka aj čisto nový peugeot stoja na tom krásnom blate.. pardón zeleni...
Ale čo je ešte horšie ako zlé parkovanie sú zakomplexovaný ludia ktorých život stojí za tak veľké ho*no že nemajú nič iné na robote ako robiť podobné fotky a starať sa o všetko ostatné len nie o svoj nudný život..
A presne preto je na svete tak úžastne..
Platím nájom takže mesto by malo zabezpečit aspon jedno parkovacie miesto ku každému bytu v blízkosti vchodu... to sa ale nedeje a v blízkej budúcnosti predpokladám diať ani nebude, takže státie na prekrásnej tráve meter od cesty bude asi pokračovať..
A vy najväčší zástancovia zeleni v galaxii utekajte radšej do Tatier alebo hocikde do hôr a bránte holými telami stromi ktoré vo velkom vyrubujú a vyvážajú do zahraničia, pretože tam bude za chvíľu veľké ho*no a nie zeleň... a vaších päť stebiel trávy v strede mesta ktoré som prešiel autom nás fakt nezachránia..
PS: prajem vám všetko najlepšie, veľa trávy a žiadne parkovacie miesta...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania