Ľ. Štúra-kanalizácia-havária kanalizačného potrubia

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Palo 06. novembra 2019

Parkovisko pri Dopravnej 5 je prepadnuté a stojí tam voda. Jazierko je hlboké zhruba 10cm. Pri oprave tejto cesty minuly rok firmou VIALLE neopravili obrubniky do spravnej vysky a asfalt liali podla nich, cize je to zle vyspadovane. Bolo by vhodne zrealizovat napravu.

06. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, komunikácia a parkovisko na Dopravnej ulici bolo opravené z bežnej údržby komunikácií, kde sa nahradil poškodený a veľmi zlý stav asfaltov novým ASB povrchom. Na parkovisku sa nenachádzajú dažďové vpuste do ktorých by sme spádovali dažďovú vodu. Oprava komunikácie ako aj parkoviska s vyspádovaním a vybudovaním dažďových vpustí ako aj pokládka nových obrubníkov je investícia, ktorá je podmienená vypracovaním PD a  stavebným povolením na ktorú nemá mesto Levice v rozpočte na rok 2020 finančné prostriedky.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
26. november 2019

Palo

Ja Vás trochu poopravím, na parkovisku sa vpuste na odvod dažďovej vody nachádzajú. Takže vyspádovať sa to dalo. Od začiatku ako to "opravili" novým kobercom tu stojí voda, po každom daždi sú tu mláky, cez zimu klzisko. Nehovorím že pred tým neboli, no keď už niečo opravujem tak to spravím poriadne na prvý krát, aby som to potom nemusel robiť znovu. Mimochodom celý tento koberec čo sa položil je dorýpaný a dopraskaný od ťažkej techniky pomocou ktorej tu stavajú parkovisko o ktorého kvalite rovnako nie som presvedčený, stačí sa prísť pozrieť ako skvostne poukladali obrubníky, že sú tam 3-4centimetrové fugy a trčia tam ostré hrany, niektoré z nich sú vyvalené už teraz a to tam ešte neprešlo jediné auto. A tú dlažbu tam tiež položili ako vyšlo, ani to neprežehlili vibračnou doskou a už to pieskujú.
Takže toľko ku kvalite. Ak niekto neverí, nech sa príde pozrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania