Pri likérke-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený

Mládež, alkohol, odpad, to je naša železničná stanica v podvečerných hodinách. Prečo tu nie je kamera alebo kde je hliadka MP?

13. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet,
objekt bývalej železničnej stanice nie je majetkom mesta, ale železníc SR, nie je tam možne umiestniť kameru. Vo veci mládeže znečisťujúcej verejne priestranstvo budú hliadky MsP vykonávať v uvedenej lokalite častejšie kontroly.
S pozdravom

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča
13. august 2020

Marek

A myslim si ze aj ked nieje to majetkom mesta nebol by problém žiadať o železnice o povolenie na umiestnenie kamier s odôvodnením že sa tam zgrupuju mladistvý... Požívanie alkoholu atd.. A zdravý sedliacky rozum by to povolil.. Len treba chcieť.. Moj názor..
19. august 2020

Tomáš

Odpad odstraneny, ale ako dlho uvidime. Mestska policia vykonala kontrolu 17.8., ale bez lustracie veku a bez zistovania alkoholu, aj ked cast pritomnej mládeže nebola plnoleta a mala okolo fľaše s alkoholom.
16. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná lokalita je pravidelne monitorovaná hliadkami mestskej polície, kde osoby znečisťujúce verejné priestranstvo, neporiadok odstránili a osoby zistené pri požívaní alkoholu na verejnom priestranstve boli vyriešený v zmysle zákona o priestupkoch.

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča
05. december 2020

Bernadeta

Dobrý deň. Najmä vo večerných a nočných hodinách sa na železničnej stanici a taktiež pri múrikoch (kde sú odparkované kamióny smerom ku White Lady) nachádzajú mladý, neplnoletý (!!!) ľudia, ktorí popíjajú alkohol (sú opití a správajú sa hlučne), fajčia a robia obrovský neporiadok (fľaše rozbíjajú na koľajniciach a aj na ceste k White Lady). Neraz tam chodia záchranky. Viem, že podobný podnet tu už bol nahlásený a MP tam aj vykonáva kontroly no žiaľ nemám pocit žeby sa to zlepšilo.
Ďakujem ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.