Aktualizovať podnet
Komunálny odpad na ulici Cesta mládeže

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Komunálny odpad na ulici Cesta mládeže

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Jana 04. apríla 2017

Dobrý deň,obraciam sa na vás so žiadosťou o pomoc pri riešení problému komunálneho odpadu.Bývam v RD na ulici Ludwiga Angerera,kde sa teraz vo veľkom rozbieha výstavba obydlí.Od začiatku,čo tu bývame,čo je už vyše roka máme problém s odpadom a preplnenými smradlavými popelnicami, ktoré patria BJ - paneláku na Ceste mládeže.Telefonicky som riešila tento problém s mestskou políciou,snažila som sa rozumne dohovoriť s bytovkármi,avšak neúspešne.Tekos zbiera každý týždeň v pondelok odpad,žiaľ čo je mimo popelnice nezoberú.Odpad cez leto strašne zapácha a behajú tam potkany. Úprimne sa bojím o zdravie mojich maličkých detí,pretože takéto prostredie je priam životu nebezpečné.Popolnice mám od domu možno 5metrov,keď som ich odsunula nabok,dali ich späť pred barak. Prosím pekne o pomoc,som bezradná

05. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Bol postúpený Referátu životného prostredia, ktorý bude riešiť vzniknutú situáciu s umiestnením kontajnerového stojiska.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
01. august 2017

Jana

dobrý deň, zatiaľ sa od apríla nevykonala žiadna náprava a odpad tu čím ďalej tým viac smrdí, zavadzia a otravuje život občanom na ulici Ludwiga Angerera
05. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situácia bola riešená so správcom bytových domov, ku ktorým kontajnery patria.
Kontajnery boli presunuté na nové miesto.



Jana Chválová, MsÚ Malacky
06. marec 2018

Jana

dobry den, ja si myslim, ze toto riesenie nie je dostaticujuce, kontajnery su umiestnene na takom mieste, ze je neprehladna krizovatka, dalsia vec, nonstop je ten priestor znecisteny, ak bude teplejsie, budu sa tam mnozit potkany a velmi neprijemne to tam bude zapachat..
06. marec 2018

Jana

Myslim si, ze toto tiez nie je dobre riesenie, umiestnit mi kontajner pri dome, kedze tyzden co tyzden to vyzera ako na fotke.. ide mi o bezpecnost a zdravie mojoch aj ostatnych deti a obcanov na tejto ulici..obyvatelom bytovky ktorej patria tieto kontajnery v lete do ich bytov potkany nevojdu a citit ten neskutocny smrad tiez nebudu. O tom ze tie kontajnety zabranuju vyhlad na krizovatke by som tiez mobla napisat..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania