Aktualizovať podnet
Bernolákova - ničenie zelene

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Bernolákova - ničenie zelene

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Ján 19. februára 2018

Dobrý deň. Na Bernolákovej je dlhotrvajúci problém s nedostatkom parkovacích miest, autá parkujú na tráve, detskom ihrisku aj teplovodnej šachte. Zároveň upozorňujem na chýbajúci chodník pred domom 2422 a zvýšený pohyb áut, čo ohrozuje chodcov. Problém je riešiteľný, vytvoriť chodník a parkovacie miesta je možné aj bez výrubu stromov - prikladám návrh. Ak by mala byť odpoveďou na tento podnet nedostatok financií, obyvatelia tohto sídliska si radi parkovacie miesta odkúpia, čím by sa financovanie aspoň z časti vyriešilo.

23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Návrh na vybudovanie tohto parkoviska sme obdržali už aj v minulosti. Mestský úrad spracoval možnosti výstavby. V danom čase sme však obdržali nesúhlas zástupcu vlastníkov bytov z bytového domu 2423. Bolo by vhodné, aby sa dosiahla dohoda medzi zástupcom vlastníkov bytov z Vašej bytovky a zástupcom vlastníkov bytov spomínanej bytovky. Predmetný návrh máme zaradený v zásobníku investičných projektov.

Gabriela Bedard
MsÚ
02. marec 2018

"Ištván"

zastupca vlastnikov z 2423 ma teple vyhradene parkovacie miesto pre ZTP, nema dovod suhlasit v vybudovanim parkingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania