Štekajúce psy.

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Igor 17. augusta 2015

Mesto ma zriadeni karantennu stanicu pre psov na TS.Celu noc sa sidliskom ozyva stekot psov.Cez noc nie je mozne mat otvorene okno hlavne vo veziaku.Vrchol toho stekania je od 3.00hod rano.
Prosim o riesenie problemu.
dakujem

02. september 2015

Odpoveď samosprávy

Na karantennej stanici bola vykonaná kontrola zverolekárom, ktorý nezistil žiadne nedostatky. Na Váš podnet sme požiadali o spoluprácu aj strážnikov TS, aby v prípade pretrvávajúceho štekania pomohli riešiť tento problém. Ďakujeme za Váš podnet.

Bc. Henrieta Tóthová, sekretariát primátora
02. september 2015

Igor

Dakujem.
Je badat vyrazne zlepsenie daneho problemu.
03. september 2015

somandsap

Žiadne zlepšenie nenastalo, stále počuť štekanie psov podvečer aj skoro ráno, minimálne v okolí 12 poschodových panelákov.
Môže vlastne byť karanténna stanica tak blízko ku obývanej oblasti? A prečo je tam vlastne karanténna stanica?
04. september 2015

Odpoveď samosprávy

Karanténna stanica v Moldave nad Bodvou je schválená Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou Košice – okolie. Pri jej zriaďovaní a prevádzkovaní boli a sú dodržiavané všetky legislatívne pravidlá. Voľba na umiestnenie karanténnej stanice na dvor technických služieb padla z dôvodu vhodnej lokality v okrajovej časti mesta Moldava nad Bodvou a tam prítomných vhodných technických, hygienických a priestorových podmienok nevyhnutných pre chod karanténnej stanice. Taktiež došlo k nastoleniu represívnych opatrení za účelom minimalizácie miery hluku. Za pochopenie a podnet ďakujeme.



Ing. Ladislav Bartók, enviromentálne odd.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania