Antona Prídavku-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Lucia 27. mája 2021

Schátralé golfové ihrisko medzi kúpaliskom a lanovým centrom. Roky nevyužitý priestor, z ktorého si kúpalisko urobilo smetisko a pritom je to krásny priestor pre nejaký oddychový park/ihrisko. Sú tam nádherné stromy, výborná lokalizácia, stačí vyhodiť tie rozbité golfové dráhy, dať tam lavičky, nejské preliezky a je to. No teraz je to nevyužité a schátralé! Prosím urobte s tým niečo! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ďakujem

28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
25. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov ako prenajímateľ má uzatvorenú ZMLUVU O NÁJME NEHNUTEĽNOSTÍ č. 6/2015 s nájomcom Východoslovenský región, n.o. zo dňa 4. 6. 2015. Predmetom tejto zmluvy je prenájom nehnuteľností spolu tvoriacich areál letného kúpaliska na Sídlisku III. V zmysle článku IV. bod 7 Zmluvy o nájme nehnuteľnosti č. 6/2015 je nájomca povinný predmet nájmu udržiavať v poriadku a čistote v zmysle VZN mesta Prešov č. 6/2010 o čistote mesta a verejnom poriadku. Bol na to upozornený a prisľúbil nápravu. V termíne do 31. 7. 2021 zabezpečí vypratanie odpadu a starostlivosť o čistotu pozemku tak, aby v budúcnosti nedošlo ku skladovaniu odpadu.

Odbor financií a správy mestského majetku MsÚ
25. jún 2021

Lucia

Aha, takze nadalej to bude chatrat a bude to nevyuzity priestor! 😠 “Super” 😡😡😡

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania