17. novembra-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 20. septembra 2021

Na chodníku v okolí MHD zastávky na ul. 17. Novembra pred UPJŠ sú preliačeniny, pukliny brániace imobilným v bezproblémovom prechode.
Pri styku chodníka s obrubníkmi, podobne pri bielom stĺpe pri verejnom osvetlené bujnie nežiadaná vegetácia – neželaná vizitka mesta pre študentov, zamestnancov a návštevníkov univerzity.

Žiadam o opravu.

20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Opravy miestnych komunikácií a chodníkov na území mesta Prešov, sa budú realizovať v závislostí od rozsahu, prípadne charakteru poškodenia, ako aj priorít a finančných možností mesta Prešov. Vašu požiadavku evidujeme v zozname žiadostí na opravu, ktorú vykonáva Správa a Údržba komunikácií mesta Prešov.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
19. október 2021

Michal

Ďakujem za odpoveď. Avšak po skúsenostiach s dlhodobým neriešením mnohých podobných podnetov ju považujem za alibistickú.

Žiadam mesto o zverejnenie plánu na opravu ciest a chodníkov v Prešove.
26. október 2021

Michal

Prosím admina OpS posledný príspevok/podnet zo dňa 19.10. preposlať mestu a preposlanie potvrdiť. Mesto doteraz nepotvrdilo jeho prijatie.
03. november 2021

Michal

Odpoveď mesta zo dňa 19.10. považujem za alibistickú, formálnu a neuspokojivú a žiadam o jej doplnenie o predpokladaný, resp. plánovaný dátum opravy.

Očakávam vysvetlenie, ako v tomto prípade "rozsah, charakter poškodenia, priority a finančné možnosti mesta" ohraničujú termín opravy. Som presvedčený, že všetky informácie potrebné na jeho určenie mesto má k dispozícii a ak nemá, dokáže si ich zistiť, či vyžiadať a termín, aspoň približne, určiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania