Množstvo výtlkov na ul. Pažica

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Pavol Šimkovič 08. decembra 2015

Na ulici Pažica v mestskej časti Nižná Šebastová je veľké množstvo výtlkov, ktoré sťažujú pohyb chodcov, áut a cyklistov. V mene obyvateľov ulice a iných ľudí, ktorým tieto výtlky prekážajú, žiadam o ich vyplnenie asfaltom alebo prípadné opravenie celej ulice.
Za porozumenie ďakujeme

29. máj 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude informovať doménu www.odkazprestarostu.sk v lehote do 30 dní odo dňa doručenia uvedeného podnetu MsÚ v Prešove.
30. máj 2012

Štefan

tak tento usek potrebuje nutne opravu ..už je to v katarstrofalnom stave dlhe roky..len same platy na plate
08. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu vo veci opravy miestnej komunikácie na Ulici Pažica Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Obsah Vášho podnetu bol prešetrený v teréne v 22. kalendárnom týždni zamestnancom Mestského úradu v Prešove, sekcie majetkovej a ekonomickej, oddelenia verejnoprospešných činností za účasti konateľa spoločnosti Správa a zimná údržba prešovských ciest, s.r.o., Prešov, ktorá vykonáva správu miestnych komunikácií s konštatovaním, že je opodstatnený.

Pri prešetrení podnetu bolo zistené, že miestna komunikácia na Ulici Pažica je v zlom stavebnom stave, na komunikácii sa nachádza veľa výtlkov. Opravu miestnej komunikácie v rámci bežnej údržby vysprávkami zrealizuje spoločnosť J.V.S., s.r.o., Prešov na základe zmluvného vzťahu s mestom Prešov v rámci bežnej údržby miestnych komunikácií najneskôr do konca júna 2012.

Ing. Branko Benko, MBA
MsÚ v Prešov
20. jún 2012

Odkazprestarostu.sk

Status podnetu zmeníme na „vyriešený“ až po reálnom odstránení problému. V prípade, ak máte aj vy – užívatelia portálu informáciu o náprave, prosíme Vás, aby ste nám o tom dali vedieť.
Vopred ďakujeme
20. jún 2012

Pavol Šimkovič

Ozvem sa len čo to opravia
28. jún 2012

Pavol Šimkovič

ulica už je zaplataná ..a aj napriek tomu že to sú len pláty Vám ďakujeme
19. október 2013

jojo

Cesta je po pól roku taká ako bola zbytočné plátanie a vyplatenie peňazí na taky druh "opravy"
03. január 2014

Joshua

Ako je opísané vyššie,cesta je opäť v hroznom stave-poprepadavane "záplaty",vypuklé kanale ... Je to vôbec cesta???v luboticiach co nepatrí pod MESTO PREŠOV su aj chodníky,tuto nic!
22. január 2015

Dana

Nie je vidieť ze "bolo niečo robené"... Bolo? Cestou sa to nazývať tažko dá,takze tankodróm je pre kompetentných "v poriadku"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania