Opustené vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 31. mája 2012

Poprosím Vás vyriešiť problém s opusteným vozidlom, ktoré je na tomto mieste bez známok používania už minimálne 3 roky. V prípade, že dané vozidlo je predmetom exekúcie, nech majiteľ, alebo exekútor zabezpečí jeho presunutie do iného priestoru, kde nikomu nebude prekážať. Ďakujem.

01. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude informovať doménu www.odkazprestarostu.sk v lehote do 30 dní odo dňa doručenia uvedeného podnetu MsÚ v Prešove.
07. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície šetrením zistili, že vozidlo je označené tabuľkami s evidenčným číslom. Z uvedeného dôvodu sa nejedná o vrak, preto nie je možné z verejného parkoviska odstrániť takto stojace vozidlo na náklady jeho prevádzkovateľa. Keďže šetrením bolo zistené, že vozidlo nemá platnú technickú a ani emisnú kontrolu, prípad sme postúpili na vecne a miestne príslušný Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Prešove.
04. september 2012

Bruno

Myslím si, že 14 dní už prešlo veľmi dávno, skončili už aj letné prázdniny ak si to niekto z Vás adminov nevšimol. Tak sa prosím zobuďte aj so samosprávou a riešte to konečne, lebo sa v tomto podnete nič nezmenilo a to auto tam bez pohnutia stojí naďalej !!! Ďakujem.

P.s.: Možno by sa mestská polícia mohla aspoň pozrieť na to, či majiteľ vozidla má trvalé bydlisko v danom bloku kde je odparkované vozidlo a keď nie tak nech to riešia. Prosím, nech mestská polícia už nechodí dané vozidlo len fotiť už asi po 6-ty krát za cca 4 roky, ale nech už niečo robia z naších daní.
10. október 2012

Bruno

Ďakujem našim spoluobčanom, nie mestu, samospráve ani kraju, že vyriešili tento problém a auto tam už nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania