Stav plochy pred SAD

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Stefan 27. februára 2016

Patrilo by sa opraviť stav plochy/chodníka pred autobusovou stanicou .Sú tam samé výtlky, denne tam prejde tisíce ludi a je tam už diera na diere . Bolo by fajn to dat do poriadku . Dakujem

01. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
14. marec 2016

Marek Seliga

Navrhujem,skrášliť priestor a dať nový asfalt
24. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený zamestnancom Odboru dopravy, životného prostredia, odd. komunálnych služieb Mestského úradu v Prešove s konštatovaním, že je opodstatnený.
Plocha pred autobusovou stanicou SAD v Prešove, s priľahlým chodníkom vykazuje značný sieťový rozpad asfaltového krytu s niekoľkými výtlkmi.
Plocha je vytvorená z dvoch parciel: 5096/7 vo vlastníctve SAD a 5096/11 vo vlastníctve mesta Prešov. Vzhľadom na obmedzený rozpočet mesta, oprava predmetnej plochy nie je zaradená medzi priority na realizáciu v roku 2016. Požiadavku opravy plochy pred SAD sme zaradili do zoznamu požiadaviek opráv a údržby miestnych komunikácií na nadchádzajúce obdobie.
Výtlky na chodníku budú opravené v čase realizácie bežnej údržby miestnych komunikácií do 30.6.2016

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
28. júl 2016

Števo Zelinka

toto by mali oprave do tyzdna a stalo by to ich par stovky eur na stroje a pracovnikov..lenže aj to je pre mesto asi veľa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania