Veľmi nebezpečné kríky pri prechode

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Krík pri prechode cez cestu ( v smere od š.p. Lesy SR) bráni vo výhľade pre chodcov,cyklistov ,kočiare a hlavne deti.tiež vodiči nevidia, že niekto stojí na pechode .Veľmi nebezpečné pre deti, chodcov atď! Strihať podľa mňa nestačí.Navrhujem odstrániť.

24. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
07. august 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručenia Vášho podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/5067 k problematike „Veľmi nebezpečné kríky pri prechode“ v lokalite ulice Obrancov mieru Vám dávame nasledovné stanovisko:

Oddelenie verejnoprospešných činností zabezpečilo odborné orezanie krov prostredníctvom dodávateľskej firmy v dňoch 24.-25.7.2013 na všetkých parcelách vo vlastníctve mesta Prešov tak, aby bola dosiahnutá bezpečnosť cestnej premávky.
Akýkoľvek výrub drevín vo verejnej zeleni je možný len na základe rozhodnutia, ktoré vydáva Mesto Prešov, Oddelenie dopravy, energetiky a životného prostredia, v súlade s ustanoveniami zákona č.543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny a v súlade so zákonom o správnom konaní č. 71/1967 Zb. Tlačivo žiadosti o výrub stromov vo verejnej zeleni s podmienkami k vybaveniu žiadosti je zverejnené na stránke mesta Prešov http://www.presov.sk alebo v Kancelárií prvého kontaktu, Jarkova č.26.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
07. august 2013

Viliam

Zhodou okolností k orezaniu kríkov došlo na druhý deň, keďže mesto dalo orezať kríkky v celom meste.Problém je v tom, že , na tomto mieste pri prechode pre chodcov je potrebné orezanie kríkov oveľa častejšie ako v ostatných častiach okolo cesty. Kríky tam rýchlo dorastú a vodiči nevidia či niekto je na prechode. Je to veľmi nebezpečné hlavne pre deti, ktoré stoja na prechode a z pohľadu vodiča nie sú viditeľné!!!!! Navyše tam vodiči jazdia dosť rýchlo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania