Kanály na Vranovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Slavka Hlavata 29. mája 2018

Prečo sa neupravujú aj kanály v Nižnej Šebastovej na Vranovskej ulici,kde prejde nespočetné množstvo kamiónov, áut. Oprava kanálov sa skončila za nádjazdom.... Keď prší nieje možné prejsť ani cez prechod pre chodcov voda špliecha nielen na chodcov, chodník :(ale až na súkromné ploty:((( Každý tretí vodič zvlášť kamionista prejde cez kanály ktoré sú 3 za sebou neskutočnou silou keďže je v časti obce povolená rýchlosť 70 km za hodinu, otrasy, prach, a hlavne hluk je už neúnosné !!!!!! Každú nedeľu prejde cez ulicu za 15 minút 128 kamiónov a to nepíšem, že niekedy prepravuju aj nákladné panely... KEĎ NEZASPIME DO 23.00 počítame nie ovečky ale kamióny :(((((

Problém asi najskôr vyriešia média...

30. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

mestský úrad v Prešove
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Novou zodpovednou inštitúciou je:

Správa a údržba ciest PSK
28. jún 2018

Anton Durkáč

V tomto prípade je to cesta I.triedy a správcom cesty je Slovenská správa ciest Bratislava. Správa a údržba ciest PSK spravuje cesty II. a III.triedy na území PSK.
28. jún 2018

Prešov Odkazprestarostu.sk

Dakujeme, podnet sme preposlali na SSC Kosice - [email protected] - Oddelenie správy ciest
09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu 52613 : Kanály na Vranovskej ulici Vám oznamujeme, že plánujeme rekonštrukciu cesty v rámci „ Modernizácie vybraných úsekov ciest I. triedy v Prešovskom a Košickom kraji I/18 Prešov – Lipníky“. Je spracovaný projekt, ktorý podľa dostupných informácií bude do konca 8/2018. Realizácia rekonštrukcie cesty I/18 Prešov – Lipníky bude po ukončení verejného obstarávania (predpoklad r. 2019).

Bzdil Emil
SSC IVSC Košice
Detašované pracovisko Prešov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania